Rob Gray-USA TODAY Sports
Rob Gray-USA TODAY Sports

Kuha se veliki posao u NBA ligi, Steph Curry dobiva golemo pojačanje

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.07.24. | 10:35

Nakon odlaska Klaya Thompsona, Warriorsima se smiješi jedan od najboljih strijelaca lige na visokim pozicijama

Prema pisanju brojnih američkih medija odlični 27-godišnji finski košarkaš Lauri Markkanen sve je bliže odlasku iz Utah Jazza u Golden State.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Klub iz Salt Lake Cityja ovog ljeta namjerava napraviti novu konstrukciju momčadi, a po njoj bi vrlo rado napravili razmjenu koja uključuje odlazak finskog krilnog igrača, prvi je objavio jedan od dvojice najuglednijih NBA insajdera - Shams Charania.

Više od deset dana traju pregovori Utaha i Golden Statea koji je spreman na brojne opcije samo kako bi Markkanen došao u klub koji je prošle sezone odigrao ispod očekivanja. Golden State je u play-in dvoboju ispao od Sacramenta, a ovog ljeta ga je napustio Klay Thompson, dugogodišnji glavni partner Stephena Curryja u svim uspjesima. Golden State je napustio i hrvatski reprezentativac Dario Šarić koji nastavlja karijeru u Denveru.

Uz glasine o Markkanenu, bilježimo i jedan potpis. Cameron Payne, 30-godišnjak koji pokriva pozicije beka i beka-šutera, potpisao je jednogodišnji ugovor s New Yorkom, gdje je došao kao slobodan košarkaš.

Prošlu sezonu Payne je proveo u Milwaukeeju i Philadelphiji, s ukupnim prosjekom od 7.9 poena po utakmici uz 3.3 asistencije i 2.1 skoka. Nešto bolji dojam je ostavio kao igrač Philadelphije gdje je postizao 9.3 poena po susretu uz 3.1 asistenciju.

NBA karijeru Payne je počeo u Oklahoma Cityju, a potom je igrao za Chicago i Cleveland, dok je najdublji trag ostavio dok je imao dres Phoenixa na sebi, od 2020. do 2023. godine.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

NBALauri MarkkanenGolden State WarriorsUtah Jazz

Ostale Vijesti