Koš sezone za nevjerojatnu pobjedu Popovićevog kluba (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.10.18. | 17:31

Odmah u prvom kolu vidjeli smo čudesan potez.

Košarkaška Liga prvaka otvorena je spektakularnim potezom. Montakit Fuenlabrada našeg Marka Popovića gostovala je kod Brose Bamberga.

Njemačka momčad skoro da je upisala pobjedu s obzirom da su četiri sekunde do kraja vodili 3 razlike koševima Mauricea Stuckeya sa slobodnih bacanja. Ne želeći riskirati produžetke, Nikos Zizis je napravio prekršaj na meksičkom igraču Paku Cruzu, smatrajući da ovaj s dva bacanja ne može ništa napraviti kako bi ugrozio prednost Brosea. Međutim, Meksikanac najprije pogađa bacanje, a drugo namjerno promašuje te se lopta sretno odbija od obrambenog igrača u aut.

Vrijeme je skoro iscurilo, ali semafor je pokazivao -2 i loptu sa strane za goste samo 2 sekunde i 2 desetinke do kraja. Dan Clark izveo je aut pod košem, naš Marko Popović otvarao se na jednu stranu, a Pako Cruz više po sredini. Lopta dolazi do Cruza koji pogađa iz jako teške pozicije za veliko slavlje Fuenlabrade.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBasketballCL%2Fvideos%2F334000634001313%2F&show_text=0&width=476" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

(foto: Facebook)


Tagovi

FuenlabradaBrose BasketsMarko Popović

Ostale Vijesti