John Jones-USA TODAY Sports
John Jones-USA TODAY Sports

Knicksi trejdali Bojana Bogdanovića, vraća se u staro jato!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.06.24. | 07:58

Tom Thibodeau je dobio igrača po svojem guštu, a kako bi ga doveo, u New Yorku su se morali odreći, uz Bogdanovića, čak četiri picka prve runde!

Bojan Bogdanović trejdan je u Brooklyn Netse! Najbolji hrvatski košarkaš vraća se u klub u kojem je započeo svoju NBA karijeru i gdje je proveo tri godine. Babo je 2014. stigao u NBA ligu, a osim Netsa i posljednjeg mu kluba Knicksa, igrao je još za Washington, Indianu, Utah i Detroit.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U suprotnom smjeru ide Mikal Bridges, 27-godišnjak rodom iz Philadelphije koji već neko vrijeme slovi kao jedan od najizdžljivijih i najbolje fizički pripremljenih NBA igrača. Za razliku od Bogdanovića koji je posljednje vrijeme najčešće igrao na poziciji krilnog centra, Bridges uglavnom igra kao bek šuter ili nisko krilo. U posljednjih godinu i pol dana koliko je član Netsa, Bridges je briljirao, uz Cama Thomasa bio je prva napadačka opcija svoje momčadi, ali Netsi su prošlu sezonu okončali na skromnom 11. mjestu Istočne konferencije što je u prijevodu značilo da će sigurno ovog ljeta raditi neke promjene u svojim redovima...

No, nisu Knicksi Bridgesa dobili 'tek tako'. Naime, osim Bogdanovića, Knicksi su 'susjedima' prepustili čak četiri izbora prve runde NBA drafta (2025., 2027., 2029. i 2031.) te dva picka druge runde NBA drafta (2025., 2026.).

Podsjetimo, Bogdanović je ušao u svoju posljednju godinu ugovora pa je tako za očekivati da će svoj NBA put okončati tamo gdje ga je i započeo. Inače, Bogdanović se još uvijek oporavlja od operacije zgloba lijeve ruke, s tim da bi za pripreme za novu NBA sezonu ipak trebao biti spreman.

Prema nekim informacijama postoji mogućnost da Netsi otpuste Bogdanovića, ali tek treba vidjeti hoće li se odlučiti na taj potez ili će iskusnom veteranu, koji je onomad u dresu Netsa protiv 76ersa postigao čak 44 poena na jednoj utakmici, produljiti ugovor prema kojem bi trebao zaraditi oko 19 milijuna dolara. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Bojan BogdanovićBrooklyn NetsNew York KnicksNBA

Ostale Vijesti