Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Jusup: „Nedostaje nam kreacije, sterilni smo. Izgledamo loše“

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.10.24. | 11:42

Pred trenerom Zadra puno je posla

Težak poraz doživio je Zadar na Višnjiku protiv Budućnosti, momčad iz Podgorice slavila je s 91-55. Zadrani niti u jednom trenutku susreta nisu bili ravnopravan suparnik, gosti su već do poluvremena stvorili 23 poena prednosti, da bi dvije minute prije isteka vremena imali i maksimalnih 38 razlike.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je već ranije izjavljivao kako mu momčad nije dobra, utakmica protiv Budućnosti potvrdila je da je pred trenerom Danijelom Jusupom jako puno posla.

„Nema se što puno za reći, Budućnost je odigrala defenzivno vrhunski, po meni u ovom trenutku igraju najbolje u ABA ligi. Vidjeli smo da im nije lako dati poen. Mi smo neke šanse u prvom poluvremenu imali kroz rizike koje smo puštali, možda je čak i dobro bilo, međutim onda su nam zabijali iz prodora“, istaknuo je Jusup pa dodao:

„Kad smo puštali šuteve nismo smjeli to primati. Oni su bili motivirani 40 minuta, mi izgledamo loše, bez obzira na to što su jaki zabrinut sam. Sterilni smo, fali nam kreacije u igri, vidjet ćemo što će nam donijeti sljedeće utakmice. Moramo se boriti s ovim što imamo“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ABA ligaKK ZadarDanijel Jusup

Ostale Vijesti