Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Jusup: "Najboljom obranom sezone do pobjede"; Obradović: "Neki igrači nisu došli na utakmicu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.12.23. | 11:20

Oprečna raspoloženja kod dvojice trenera nakon velike pobjede Zadra nad Partizanom

Kakav su samo božićni poklon dobili Zadrani, ali i svi ljubitelji domaće košarke! Na Badnjak, u krcatoj dvorani Krešimira Ćosića, Zadrani su na krilima Luke Božića i Darija Drežnjaka slomili euroligaški Partizan. Željko Obradović i njegovi izabranici morali su stisnuti ruku Danijelu Jusupu i njegovim igračima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U jednoj fantastičnoj božićnoj atmosferi odigrali smo nadahnuto, najbolju obranu ove sezone, što je rezultiralo kontranapadima i kasnije otvorenim šutovima. Partizan je sjajna momčad, osjetio se i njima malo umor u tom prvom dijelu utakmice. Vidio sam od početka da su tromi, rekao sam dečkima da probamo to iskoristiti. Dario je imao vrhunsku partiju, imali smo šut za tricu 50 posto, balans u skoku i 19 asistencija. Čestitam dečkima, zahvaljujem publici i svima sretan Božić”, naglasio je Jusup nakon velike pobjede.

Čestitam Zadru na pobjedi. Mislim da su zaslužili dobiti, igrali su neusporedivo bolje od nas, po agresivnosti zaslužili. Svojim igračima sam u svlačionici čestitao Sretan Božić, onima koji ga slave, kao što čestitam i vama. Ako zovem minutu odmora nakon nepunu minutu igre onda se zna kako smo krenuli. Bili smo tri dana ovdje, petak su igrači imali slobodan, vrijeme za odmor i da se pripreme u glavama, a mnogi nisu bili na utakmici”, dodao je rezignirani Obradović nakon poraza kojim je njegova momčad pala na skor od devet pobjeda i četiri poraza i sada zaostaje tri pobjede za vodećom Crvenom zvezdom i jednu pobjedu za drugoplasiranom Cedevitom Olimpijom.

Zadar je, pak, na omjeru 7-6 i trenutno drži sjajno šesto mjesto. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ABA ligaKK ZadarKK PartizanDanijel JusupŽeljko Obradović

Ostale Vijesti