Jedan od najvećih košarkaških stručnjaka u Europi korak od preuzimanja Slovenije

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.03.20. | 13:11

Dončiću stiže novi šef...

U pitanju je Dimitris Itoudis, šef stručnog stožera moskovskog CSKA. Grčki trener nikad još nije radio kao izbornik, a došao bi na mesto aktualnog, Rade Trifunovića koji više nema povjerenje čelnih ljudi tamošnjeg saveza

“Trenutačno, nismo u razgovoru s Dimitrisom Itoudisom jer smo prekinuli na kratko kontakte dok sve ovo ne prođe, ali nas ubrzo čeka nastavak pregovora”, kaže je prvi čovjek KSS-a, Matej Erjavec za ljubljanski Dnevnik, “Trifunović više nije izbornik Slovenije, a nadamo se da će ostati u stožeru i surađivati s Itoudisom od kojeg očekujemo da pristane. Uvjereni smo kako će se pregovori s Grkom završiti brzo i pozitivno”.

Sloveniji bi dovođenje na klupu stručnjaka kakav je dvostruki osvajač Eurolige mnogo značilo po pitanju stabilnosti u nacionalnoj momčadi. Apsolutni lider je Luka Dončić, a kada imate takvog igrača potrebno je povjeriti najboljem mogućem stručnjaku. Naravno, ostaje pitanje hoće li sve ovo završiti stavljanjem parafa na ugovor ili će Slovenija nastaviti potragu za šefom nacionalne momčadi, no Erjavec tvrdi kako je sve praktički gotovo.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

FOTO: Reuters

 


Tagovi

Slovenska košarkaška reprezentacijakošarkaDimitris Itoudis

Ostale Vijesti