Jedan od najboljih igrača Eurolige van pogona zbog neugodne ozljede

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.12.19. | 18:31

Povreda nije nimalo bezazlena.

Košarkaški klub Fenerbahče izašao je van preko svojih službenih kanala s informacijom da je novu ozljedu doživio jedan od njihovih najboljih igrača, Jan Vesely.

Češkom centru dijagnosticirana je 'stres-reakcija' na desnom koljenu. 29-godišnji košarkaš neće jedno vrijeme trenirati s momčadi te će dobiti individualan program vježbanja kako bi se vratio na stopostotnu razinu spremnosti.

Njegovos tanje promatrat će se iz tjedna u tjedan, navodi turski velikan, ali zasad se ne zna koliko bi mogao izostajati s parketa.

Vesely ove sezone postiže 7,6 poena u osam nastupa u Euroligi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Jan Vesely’nin sağlık durumu hakkında bilgilendirme<br><br><a href="https://t.co/7JYsOXzlWQ">https://t.co/7JYsOXzlWQ</a> <a href="https://t.co/anMxqJzqUH">pic.twitter.com/anMxqJzqUH</a></p>&mdash; Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) <a href="https://twitter.com/FBBasketbol/status/1202858052883558400?ref_src=twsrc%5Etfw">December 6, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jan VeselyFenerbahçe košarka

Ostale Vijesti