Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL/PIXSELL
Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac koji je oduševio protiv Grka mijenja klub, ali ne i grad

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 12:12

Igrat će u Eurokupu naredne sezone

Mateo Drežnjak (25), igrač koji je oduševio u finalu olimpijskog kvalifikacijskog turnira protiv Grka zaradio je transfer – prelazi iz Studentskog centra u Budućnost!

Hrvatski košarkaš je, dakle, 'diplomirao', a sada mu slijedi 'doktorirat' u redovima momčadi koja igra Eurokup. Neće to biti preveliki stres za igrača koji je igrao za Široki Brijeg i Cibonu prije dvogodišnje gaže u SC-u, budući da ostaje na podgoričkoj adresi.

Prošle sezone je bilježio 12,5 poena, 2,9 asista i 2,5 skokova po utakmici, s tim je iz igre šutirao sjajnih 55 posto. Pokazao je svoju šutersku klasu u spomenutoj utakmici protiv Grka kojima je na koncu stavio 15 poena, ali nedovoljno za pobjedu Hrvatske.

„Dečko kojem će ovo biti treća godina u Podgorici koji je spreman za idući nivo svoje profesionalne karijere, koji donosi veliku srčanost, odličnu obranu, radne navike i dobru atmosferu u svlačionici“, stoji u objavi Budućnosti koja je, osim Drežnjaka, do sada dovela Juwana Morgana, Đorđa Jovanovića i Rasheeda Sulaimona.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mateo DrežnjakBudućnostHrvatska košarkaška reprezentacijaEurokup

Ostale Vijesti