Hrvatski košarkaš na udaru navijača: Najgori NBA igrač kojeg sam vidio…

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.12.19. | 13:43

Kritike na igru su sve žešće i učestalije.

Mario Hezonja najblaže rečeno ne briljira ove sezone, što se može reći za cijelu momčad Portland Trail Blazersa, koja od početka igra toplo-hladno i trenutno je na omjeru 11:16.

Dubrovčanin ove sezone na parketu  prosječno boravi 16,8 minuta, a za to vrijem bilježi 4,3 koša, 4,4 skoka i 0,9 asistencija uz šut iz igre od 35,7 posto.

Navijači Portlanda gube strpljenje s Hezonjom i sve ga češće kritiziraju na društvenim mrežama, a posebno zamjeraju trener Terryju Stottsu, što mu daje minute koje bi po njima trebao dobiti rookie Nassir Little.

„Hezonja je vjerojatno najgori NBA igrač kojeg sam u životu vidio. Može li išta napraviti kako treba?“, pita se jedan od navijača.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Tolliver and a Hezonja being on the the floor at all. <br><br>The are FAs out there the HAVE to be better.</p>&mdash; William Burt (@BlazerStache) <a href="https://twitter.com/BlazerStache/status/1206766210982899713?ref_src=twsrc%5Etfw">December 17, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

„Čovječe, Mario Hezonja se od igrača koji je u New Yorku ostvarivao triple-double, blokirao LeBronov šut za pobjedu u Portlandu pretvorio u igrača koji ne zna igrati košarku“, komentirao je drugi nezadovoljnik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovi komentari su se pojavili nakon noćašnje tijesne pobjede Portlanda kod Phoenixa 110:111, no rasprave o njegovoj igri traju već neko vrijeme.

 

 

 

 

Mario Hezonja je 2015. godine izabran od strane Orlando Magica kao peti izbor drafta, no nikako da ostvari svoj neupitan potencijal. Kritike navijača su sve češće te mu je vrijeme da napokon počne igrati kako se od njega očekuje.

Pogledajte današnju PONUDU Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 (foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Mario Hezonja

Ostale Vijesti