Tobias Hase/DPA/PIXSELL
Tobias Hase/DPA/PIXSELL

Hrvatski centar još godinu dana u Bayernu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 18:01

Član je Bayerna od 2018. godine

Bayern iz Münchena objavio je kako je produžena suradnja s Leonom Radoševićem. Hrvatskom reprezentativcu je istekao ugovor, ali Bavarci su mu odlučili ponuditi novi. Radošević će dres Bayerna nositi još najmanje godinu dana, a ubačena je i opcija produženja za još jednu sezonu.

Leon Radošević član je Bayerna od 2018. godine, a prošle sezone imao je učinak od 3,4 poena i 2,1 skok u 37 utakmica u Euroligi. Andrea Trinquieri namijenio mu je veću ulogu u Bundesligi, posebno u doigravanju, a tijekom sezone bilježio je prosjek od 7,2 poena i 4,2 skoka, uz izvrsne postotke šuta za tri poena.

Bayern su ljetos pojačali Darun Hilliard, njemački reprezentativac Andreas Obst, zatim bivši košarkaš Megea i Partizana Ognjen Jaramaz, kao i Gavin Schilling. Martin Ogunsipe vratio se u klub s posudbe i trebao bi dobiti priliku. Trener Andrea Trinchieri potpisao je novi dvogodišnji ugovor, dok je Paul Zipser također dogovorio novu suradnju.

A, Bavarce su napustili Jalen Reynolds, Wade Baldwin, Robin Amaize i Matthew Rudan, dok su ugovori isticali Jahuanu Johnsonu, Jamesu Gistu, DJ Ciliju, Diegu Flacadoriju i Davidu Krameru.


Tagovi

Leon RadoševićKK Bayern MunchenAndrea Trinchieri

Ostale Vijesti