Hrvat usred Beograda srušio Partizan! Obradović: "Dogodilo se sve što je nemoguće"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.05.23. | 23:27

Mnogi se pitaju što se događa s Partizanom dok je Studentski centar preuzeo vodstvo u doigravanju ABA lige

Partizan Mozzart Bet izgubio je od Studentskog centra u Beogradu 84-83. "Bilo je jasno da su događaji iz Madrida i dalje u mislima svih Crno-bijelih, ali rijetko tko je očekivao da bi se ovako nešto moglo dogoditi da se Studentskom centru omogući meč lopta koju će imati priliku iskoristiti u četvrtak", piše Mozzartsport.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sada je plasman u polufinale pod znakom upitnika ako izabranici Željka Obradovića budu igrali ovako. Na kraju je tragičar Kevin Panter koji je promašio dva šuta za pobjedu. On je susret završio s 14 koševa, dok je najučinkovitiji bio Zack Ledej s 20. Studentski centar do pobjede su predvodili Hrvat Zvonimir Ivišić s 22 i Fletcher Maggi sa 16 koševa.

I dok se Partizan mučio organizirati napade i odgovoriti na energičan start protivnika, na semaforu je vrlo brzo stajalo 17-27. Nisu pomogle ni Obradovićeve upute u nekoliko time-outa, obrana Crno-bijelih jednostavno nije postojala. Studentski centar rutinski se nosio s napadima i početkom drugog poluvremena došao do prednosti od 13 koševa.

Jam Madar je odigrao je žestoku obranu, ukrao dvije lopte i tako započeo seriju Crno-bijelih u kojoj je Kevin Panter zabijao s distance, asistirao Zekeu Ledeju, a sjajnu rolu imao je Lessor. Partizan je za samo nekoliko minuta od minus 13 došao do plus dva nakon koša francuskog centra (44-42). No, taman kada se mislilo da slomiti otpor suparnika, dogodilo se upravo suprotno. Gosti se nisu predavali i kako je vrijeme odmicalo opet su počeli stvarati razliku koja je išla do osam da bi James Nunnally pogodio tricu za 63-68.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

U posljednju minutu susreta ušlo se s prednošću gostiju iz Podgorice, a sljedeći napad promašio je Kevin Panter za senzacionalan poraz. Imao je drugu priliku, ali je i nju propustio za poraz na startu doigravanja.

Trener Partizana Željko Obradović izuzetno ljut nakon poraza od SC Derbija na startu četvrtfinala ABA lige, ali i zbog izostanka Tristana Vukčevića, koji je otišao u SAD.

"Čestitam momčadi Studentskog centra. Rekao sam u najavi da se uvijek dobro pripreme za utakmice protiv nas. Ušli smo ležerno i zbog toga izgubili. Nevjerojatan je podatak da je u posljednjih pet minuta bilo 11-4 za njih. Kad se lomila utakmica, s iskustvom koje imamo, to je nemoguće, ali dobili smo i tri poena i faul, i koš i faul. Sve ono što je nemoguće za momčad s iskustvom poput naše, ali dogodilo se. Sada je 1-0 za njih, čeka nas utakmica u Podgorici. Na nama je da se spremimo i vratimo seriju u Beograd”, rekao je deveterostruki osvajač Eurolige

"Već sam plasman u doigravanje bila je velika nagrada za nas, za sve u klubu, a posebno za igrače, a ovo je još veća protiv momčadi kao što je Partizan", rekao je trener SC-a nakon senzacionalne pobjede nad Partizanom. (eg)



Tagovi

Zvonimir IvišićKK PartizanKK Studentski grad

Ostale Vijesti