Andreas Gora/DPA
Andreas Gora/DPA

Hezonja: „Sramim se samog sebe, ja sam krivac zašto smo izgubili Euroligu“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.05.24. | 09:43

Super Mario bio je neutješan nakon poraza njegovog Real Madrida protiv 'njegovog' PAO-a.

Bilo je to finale koje Mario Hezonja, koji se već godinama deklarira navijačem PAO-a, nije mogao izgubiti. Tako su se barem šalili košarkaški fanatici po društvenim mrežama. No, u stvarnosti baš i nije tako bilo…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

PAO je u finalu Eurolige u Berlinu svladao Real Madrid s 95-80, čime su osvojili svoju sedmi naslov. Kod PAO-a su briljirali Sloukas s 24 poena, dva skoka i tri asistencije, Nunn s 21 poenom, tri skoka i tri asistencije te Lessort sa 17 poena, šest skokova i jednom asistencijom, dok je najbolji u redovima Kraljeva bio Džanan Musa s 15 poena, pet skokova i četiri skoka.

Mario Hezonja odigrao je jako lošu utakmicu. Na parketu je proveo nešto manje od 32 minute, iz igre je gađao 3/11, a na kraju je utakmicu zaključio s osam poena i osam skokova. Hezonja je za tri poena gađap 1/7, njegov +/- u ovom ogledu bio je -4, a na pitanje tko je najveći krivac za poraz u finalu Eurolige Mario Hezonja kratko je ustvrdio:

„Ja.“

Hezonja osim protiv PAO-a nije bio pravi ni protiv Olympiacosa…

„Nisam mogao pogoditi šut obje utakmice. Danas sam sam izgubio utakmicu. Izgubio sam prvenstvo za svoju ekipu. Sve je izgledalo perfektno za Panathinaikos da osvoje. Čestitam im."

Iako su predstavnici medija htjeli Mariju objasniti kako nije baš samo on krivac, hrvatski reprezentativac je ustvrdio sljedeće:

„Jesam, j**i ga. Ne možemo pogoditi ništa cijeli turnir, pogotovo ja. Ne znam što se događa. Krivo mi je, sramim se samog sebe."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario HezonjaEuroligaPanathinaikos košarkaFinal Four

Ostale Vijesti