Yegor Aleyev/NEWSCOM
Yegor Aleyev/NEWSCOM

Hezonja se oprostio od Uniksa, uskoro slijedi potpis s Realom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.06.22. | 22:15

Dubrovčanina su španjolski mediji već preselili u španjolsku prijestolnicu

Izgleda kako je samo pitanej vremena kada ćemo saznati ime novog kluba Marija Hezonje. Hrvatski košarkaš se na Twitteru oprostio od dosadašnjeg kluba Uniksa čime je nagovijestio da je blizu prijave novog prebivališta.

„Spasibo komanda! Bilo je zadovoljstvo biti s tako dobrom grupom ove sezone, bili smo na putu za puno, puno više, ali su nas nesretne okolnosti spriječile. Borili smo se do samog kraja i ponosan sam na svakog od vas, vašu predanost i naporan rad“, tvitnuo je Dubrovčanin, koji je u Uniksu pod paskom Velimira Perasovića prodisao, preuzeo ključeve momčadi pa onda i zaradio MVP nagradu VTB lige.

Novi klub bi, ako je vjerovati španjolskoj Marci, trebao biti madridski Real – tiskovina je objavila kako je Hezonja već sve dogovorio s Realom i kako je samo pitanje dana kada bi trebao i službeno odjenuti dres Madriđana.

U redu navodno stoje i drugi klubovi, mahom euroligaši. Pa tako tek treba vidjeti što će na to reći Hezonjin bivši klub, Barcelona, a možda se u priču uključe i drugi europski bogataši.


Tagovi

Unics KazanMario HezonjaReal Madrid košarka

Ostale Vijesti