Hezonja nemilosrdno vukao Barcu u porazu protiv Reala (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.06.15. | 21:49

Samo je šest dana do NBA drafta...

Mario Hezonja je ponovno briljirao protiv madridskog Reala! Košarkaški El Clasico završen je pobjedom madridske momčadi 78:72, a bila je to prva utakmica finala španjolskog košarkaškog prvenstva.

Time je nastavljena odlična serije Reala u međusobnim okršajima protiv 'katalonskog diva' na svom teren te im je ovo čak četvrta uzastopna pobjeda.

Najbolji igrač Barcelone bio je naš Mario Hezonja koji je susret završio s 18 poena i pet skokova, a ponovno je briljirao u tricama, gdje je promašio samo jednu od šest pokušaja. Bilo je to dovoljno za valorizacijski učinak od 23, a nitko u redovima Blaugrane nije stigao do dvoznamenkastog učinka.

Osobito je impresivna bila trica s osam metara s kojom je smanjio zaostatak svoje momčadi na 'minus' četiri par minuta prije kraja. Katalonci su u finišu susreta stigli do dva koša zaostatka (72:70), ali je na kraju posustala.

U redovima Reala iskakao je Rudy Fernandez sa 17 ubačenih poena, ali veliki su teret iznijeli Felipe Reyes i Sergio Rodriguez.

Podsjetimo, NBA draft na rasporedu je 25. lipnja u New Yorku i sigurno je kako će ova izvedba 20-godišnjeg Dubrovčanina dodatno pogurati.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Mario HezonjaBarcelona SC

Ostale Vijesti