Dončić nastavlja oduševljavati, skromna minutaža Zupca, Hezonje i Žižića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.12.19. | 07:53

Hrvati se nisu naigrali sinoć u najjačoj ligi svijeta, ali Slovenac nastavlja harati.

Nova sjajna partija došla je od strane Luke Dončića. Fantastični Slovenac ubacio je 33 poena uz sjajnih 18 skokova i pet asistencija u pobjedi Dallasa nad New Orleansom rezultatom 118-97.

'HalleLuka', kako su ga prozvali navijači Mavsa nastavlja u svom stilu te nakon dvadeset utakmica u prosjeku ima 30,7 poena po utakmici, jedini kojemu je to uspjelo prije njega da je imao 20 ili manje godina jest LeBron James u sezoni 2005./06.

Sinoć su Dončiću sekundirali Seth Cutty sa 19 opena te Kleber s 12, kao i Tim Hardaway Jr. Kod Pelicansa najviše je ubacio Brandon Ingram, 24 poena, a Jrue Holiday je zabio šest manje.

 

 

U uvjetno rečeno 'hrvatskom obračunu' Hezonjinog Portlanda i Zupčevih Clippersa, uvjerljivu pobjedu je odnio centar rezultatom 117-97.

Domaću momčad u Los Angelesu predvodio je neočekivani junak Montrezl Harrell sa 26 poena, dok je Paul George ubacio jedan manje. Ivica Zibac je za 14 minuta na parketu zpisao četiri poena , tri skoka i dvije blokade.

Kod Trailblazersa, C.J. McCollum je ubacio 20 poena, Hassan Whiteside 18, dok je Carmelo Anthony bio skroman na ovoj utakmici. U 28 minuta ubacio je devet poena uz šest skokova.

Mario Hezonja je za osam minuta na parketu zabilkježio tek jedan uspješan šut za dva poena.

Dodajmo da je Ante Žižić ubilježio tek četiri minute na parketu, a ubacio je dva poena i uhvatio jedan skok.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Paul GeorgeMontrezl HarrisLuka DončićAnte ŽižićMario HezonjaIvica Zubac

Ostale Vijesti