Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Dino Repeša: "Motiva neće nedostajati, želja nam je odužiti se navijačima pobjedom"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 16:41

Vukovima se vratio ozlijeđeni Aranitović za ogled s Partizanom, a čeka ih i puna dvorana

Dino Repeša radi poprilično dobar posao na klupi Cibone otkako je zamijenio Jakšu Vulića na trenerskoj klupi. Uz sve probleme koje ima u momčadi, a koji su samo preslika stanja na gornjim etažama, 31-godišnjak može biti zadovoljan odrađenim. Sutra mu od 18 sati ipak slijedi nešto teži zadatak protiv Partizana u 16. kolu ABA lige i teško da će uspjeti poboljšati trenutni omjer od šest pobjede i devet poraza u regionalnom natjecanju.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Definitivno da motiv nije problem jer igrati protiv euroligaša, najtrofejnijeg trenera i momčadi koja je u doigravanju u Euroligi, svi jedva čekamo. Želimo vidjeti gdje smo. Nije bio lak tjedan, imali smo dvije utakmice domaće lige, jednu s četiri seniora, drugu s pet. Veseli me da smo svi zdravi, vratio se Aranitović. Dvorana je ispunjena i to me veseli, publika je prepoznala dobre partije i nadam se da će nam biti šesti igrač i da prođe u sportskom i fer navijanju. Volio bih da bude i češće ovako ispunjena dvorana u ovim teškim vremenima, to je svima dodatni impuls i meni i igračima. Mogu obećat da ćemo dati sto posto i probati im se odužiti pobjedom, odnosno odličnom igrom na terenu”, rekao je strateg Vukova, uz dodatak kako se nada da će uspjeti iznenaditi skupocjeni Partizan.

Na sličnom tragu bio je i kapetan Cibone Krešo Radovčić.

Nakon dugo vremena dvorana će biti puna i to bi i nas i protivnika trebalo zadovoljiti. Znamo što je Partizan, euroligaška momčad koja se bori za naslov. Čeka nas teška utakmica u kojoj želimo da bude što neizvjesnije, ali i protivnika se dosta pita u ovom susretu”.

Umor kod vas i suigrača?

„Za nas je svaka utakmica borba i svjesni smo koliko nas ima. Bez motivacije mi ne možemo dobiti nikoga”.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ABA ligaCibonaDino RepešaKK Partizan

Ostale Vijesti