Cibosi u dalekoj Rusiji po iznenađenje i meč loptu za Final Four

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.03.16. | 11:26

Košarkaši Cibone u prvoj utakmici četvrtfinala FIBA-inog Eurokupa gostuju u Rusiji kod Eniseya.

Plasman na Final Four izborit će momčad koja prva stigne do dvije pobjede, a u redovima 'Vukova' se nadaju da mogu danas iznenaditi domaćina i osigurati meč-loptu u Zagrebu sljedećeg tjedna. Problem je tek vremenska razlika i ostaje za vidjeti je li se momčad Damira Mulaomerovića aklimatizirala. Utakmica se igra i u ranom terminu po hrvatskom vremenu - 13:10.

U dobrom smo zdravstvenom i optimalnom drenažnom procesu. Imali smo vremena da se regeneriramo, a probat ćemo se adaptirati da se pripremimo za vremensku razliku. Sama činjenica da igramo za Final Four je dodatni motiv“, poručio je trener Cibone Damir Mulaomerović, koji upozorava kako im neće biti lako igrati danas.

Radi se o boljoj ekipi od svih ostalih. Sama činjenica da su izbacili Turk Telekom s 2-0 znači da su dobri. Moramo probati napraviti kao s Juventusom“.

Kapetan Cibone Marin Rozić također se pun pohvala na račun današnjih domaćina.

Koliko je jaka ekipa, govori da su izbacili Turk Telekom, jednog od konkurenata za trofej. Druga stvar je put, odnosno ekstremna vremenska razlika. Nije nimalo lako otići igrati u Sibir. Neću to uzimati kao alibi, ali treba to naglasiti“, kazao je Rozić, ipak optimistično dodajući:

Malo tko nam je davao šanse protiv Juventusa koji je pobijedio Žalgirisa u Kaunasu, a mi smo to riješili u dvokoraku. Vjerujem da imamo svoje adute i da ćemo odigrati najmanje dvije dobre utakmice”.

Utakmica Eniseya i Cibone u četvrtfinalu FIBA -inog Eurokupa u ruskom Krasnojarsku  počinje u 13:10.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

Marin RozićDamir MulaomerovićCibonakošarka

Ostale Vijesti