Cibosi priželjkuju majstoricu: Dogurat ćemo do Final Foura

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.03.16. | 09:48

Košarkaši Cibone večeras u 19 sati dočekuju ruski Enisey iz Krasnojarska u drugoj utakmici četvrtfinala FIBA-inog Europskog kupa.

'Vukovi' će pred domaćim navijačima tražiti izjednačenje u četvrtfinalnoj seriji, koja se igra na dvije pobjede. Pokušat će uzvratiti ruskoj momčadi za prošlotjedni poraz u Sibiru 94:92 i tako stići na 1:1 te izboriti majstoricu na gostujućem parketu. Cibosi vjeruju da mogu nadoknaditi zaostatak i na koncu izboriti Final Four.

Čeka nas utakmica protiv jedne dobre ekipe koja se pokazala dobrom i koja igra čvrsto. Bio sam zadovoljan načinom na koji smo igrali bez obzira što je prvo poluvrijeme obilovalo s puno koševa“, rekao je trener Cibone Damir Mulaomerović, komentirajući prvu utakmicu četvrtfinala, dodajući:

Drugo poluvrijeme je bilo dosta zanimljivo i dosta je bilo obrata, ali na kraju taj nepriznati koš – svima je bilo jasno da je to bio koš-faul. Činjenica je da smo bili oštećeni. No to je sve iza nas, to je košarka, oni su dali zadnji napad. Muški smo to odradili u jednoj dobroj atmosferi, ali vidio sam jedno veliko razočarenje u svlačionici i žal zbog poraza“, istaknuo je trener 'Vukova'.

Uvjeren je da će to dodatno motivirati njegovu momčad za večeras.

Nije nam problem vratiti se nazad i apsolutno sam siguran da ćemo se još jednom vratiti u Krasnojarsk. Ipak igramo za Final Four. Moji momci su to zaslužili bez daljnjega igrom i ponašanjem. Siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu i mene interesira pobjeda“.

U slavlje vjeruje i Nik Slavica.

Očekujemo dobru utakmicu kao uvijek i nadamo se da će pobjeda otići na našu stranu. Ruska ekipa se pokazala dobrom.Imaju tri američka igrača koji igraju dobro i moramo dati sve od sebe. Ne smijemo izgubiti“.

Druga utakmica četvrtfinalne serije FIBA-inog Europskog kupa između Cibone i Eniseyja iz Krasnojarska igra se večeras u Draženovom domu s početkom u 19 sati.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

FIBA Europski kupCibonakošarkaEnisey

Ostale Vijesti