Cibona ubacila 107 poena i pobijedila 40 razlike

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.10.18. | 08:44

Razlika u klasi bila je očigledna.

Cibona je u nizu od dvije pobjede. U trećem kolu HT Premijer lige, u zagrebačkom dvoboju bili su bolji od domaćina Bosca s uvjerljivih 107:67. 

Utakmica se igrala u dvorani u Trnskom, s obzirom na to da je Bosco praktički nasljednik nekoć slavnog Zagreba, koji je doživio financijski kolaps te su klupski prostori i mnogi igrači zapravo samo prebačeni u Bosco. 

Utakmica je bila neizvjesna samo u prvoj četvrtini koju je Cibona dobila tri razlike tricom u posljednjem napadu. Od tada pa sve do kraja, dominirala je samo momčad iz Savske. Iako se radilo o rezultatski neizvjesnom susretu, treba pohvaliti trupe Ivana Velića koje su odradile vrlo ozbiljnu utakmicu bez ikakvog opuštanja u posljednjim minutama. Cibona je imala sjajan protok lopte, razina agresivnosti bila je na visokom nivou i navijači doista mogu biti zadovoljni prezentacijom Vukova. 

Najefikasniji u redovima pobjednika bio je mladi Karlo Uljarević s 18 poena i 8 asistencija, Johndre Jefferson s nekoliko je atraktivnih zakucavanja stigao do 15 poena, dok je Nik Slavica ubacio dva manje. Kod Bosca valja istaknuti sjajnu prezentaciju mladog Jana Palokaja, vrlo talentiranog 18-godišnjeg beka, koji je postigao 20 poena uz 4 dodavanja.

(foto: Pixsell)

POVRATAK NA NASLOVNICU


Tagovi

Jan PalokajKarlo UljarevićPremijer liga košarkaša

Ostale Vijesti