Cibona slavila protiv Slovenaca šutem sa zvukom sirene (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.12.19. | 22:02

Dramatična završnica pod Tornjem.

Košarkaši Cibone stigli su do pobjede u dramatičnoj završnici u ogledu protiv Primorske.

U vrlo izjednačenom dvoboju, zagrebačka momčad je otišla na predah sa +4 prednosti na Slovencima, a jednako neizvjesno bilo je i u drugom dijelu. Dapače, utakmica se lomila u posljednjoj sekundi kada je Filip Bundović sa zvukom sirene pri rezultatu 87:87 pogodio za dva poena i doveo Vukove do pobjede.

Cibose je do pobjede u prvom redu predvodio fantastični Ivan Novačić sa 28 poena i pet skokova, a sekundirali su mu upravo Bundović i Toni Katić sa po 11 poena, dok je Marin Rozić upisao poen manje.

U redovima momčadi iz Kopera najefikasniji je bio Lance Christopher Harris sa 14 poena, dok je jedan manje ubilježio Žan Mark Šiško.

U ostalim utakmicama, Mega Bemax je sa 72-69 pobijedila Igokeu, Cedevita Olimpija bila je bolja od Crvene zvezde sa 75-64, dok je Partizan porazio Krku s uvjerljviih 102-80.

Nakon devet kola, Cibona se nalazi na osmom mjestu ljestvice, dok je Primorska petoplasirana momčad ABA lige. Zvezda drži šesto mjesto, a Partizan četvrto. Mega je deseta, dok je Igokea posljednjeplasirana momčad na tablici, 12.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Filip Bundović for the win!<a href="https://twitter.com/kk_cibona?ref_src=twsrc%5Etfw">@kk_cibona</a><a href="https://twitter.com/koperprimorska?ref_src=twsrc%5Etfw">@koperprimorska</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/ABALiga?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ABALiga</a> <a href="https://t.co/ZH5X9m6Dwj">pic.twitter.com/ZH5X9m6Dwj</a></p>&mdash; ABA Liga (@ABA_League) <a href="https://twitter.com/ABA_League/status/1201245311869575169?ref_src=twsrc%5Etfw">December 1, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Koper PrimorskaFilip Bundović

Ostale Vijesti