Cibona odredila datum povratka treninzima, zasad nepoznat status četvorice igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.04.20. | 11:40

Polako se stvari vraćaju u normalu.

Košarkaši Cibone se u ponedjeljak, 04.05. vraćaju treninzima i to pod posebnim uvjetima, objavio je zagrebački klub.

Na prozivci će se pojaviti sljedeći igrači:

Novačić, Bundović, Badžim, Prkačin, Vucić, Ljubičić, Ramljak, Rašić, Gnjidić, Paponja, Branković, Majcunić, Buljević, Porobić.

Očekuju se i pregovori s nekim igračima kojima je istekao ugovor tako da ovo neće biti konačna slika rostera. Na popisu nema kapetana Marina Rozića koji još nije donio konačnu odluku o nastavku karijere. Osm njega, nema niti Bilinovca te stranaca Gibsona i Rebeca

Trener Velić će zbog povratka iz Bosne i Hercegovine morati biti u samoizolaciji 14 dana pa će ga u tom periodu mijenjati pomoćni trener Bariša Krasić i kondicijski trener Ivan Antunović.

"Ako to bude moguće radit ćemo do 1.srpnja. Ujedno ćemo i planirati stvari za iduću sezonu ovisno o tome koliki će biti budžet za nadolazeću sezonu i kakvo će općenito biti stanje u sportu s obzirom na koronavirus. Očekujemo i da će pripreme za iduću sezonu početi puno ranije nego li je to bila praksa ranijih sezona", izjavio je Velić prilikom povratka. 

Domagoj Čavlović, direktor Cibone, dodao je nekoliko informacija oko slaganja momčadi.

"Na prozivci će se pojaviti i neki igrači s kojima nemamo aktualne ugovore, a u narednom periodu ćemo obnavljati ugovore kako njima tako i članovima radne zajednice koji će trenutno raditi bez važećeg ugovora. Odazvali su se svi, što pokazuje da djelujemo kao jedna velika obitelj upravo onda kada nam je najteže."

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

 

 


Tagovi

CibonaABA ligaMarin Rozić

Ostale Vijesti