Cibona na nekoliko tjedana ostala bez ponajboljeg igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.10.18. | 11:02

Težak udarac uoči gostovanja kod FMP-a.

Ovog vikenda na rasporedu je treće kolo ABA lige, ujedno i iznimno bitno za Cibonu. Vukovi su u prva dva kola poraženi i na sutrašnjem gostovanju kod FMP-a moraju ići na pobjedu ako žele izbjeći 0-3 omjer na startu sezone. Posao će im otežati izostanak kapetana Marina Rozića koji je ozlijedio palac na šuterskoj ruci i neće ga biti nekoliko tjedana.

> ODIGRAJ FMP - CIBONA

"Nadam se da će biti treća sreća za nas. Prve dvije smo izgubili uz dobru igru, dva poraza nisu ugodna međutim moramo ići u Beograd na FMP sa ciljem da pokušamo dobiti utakmicu. Jedna ekipa koja gaji agresivnu košarku, neopterećeni su jer je to razvojni klub sa dosta mladih igrača i igraju opušteno, ali vrlo čvrsto i odgovorno. Bit će teško tim više jer nam se na posljednjoj utakmici ozljedio kapetan Marin Rozić kojeg neće biti neko vrijeme,no očekujem da igrači koji su zdravi nadomjeste taj nedostatak i da daju još veću energiju, želju i htijenje da dođemo do pobjede." u najavi dvoboja rekao je trener Ivan Velić. 

Svoje mišljenje dao je i Damir Markota, jedan od najiskusnijih igrača u momčadi, ali koji je ostao mnogo toga dužan u prva dva kola. 

"Ne bih previše razmišljao o FMP-u, uz svo poštovanje prema njima, nego se kroz trening iz dana u dan koncentrirao na sebe i ekipu. Prošlu utakmicu sam vidio puno svijetlih i pozitivnih stvari. Pokazali smo da možemo igrati, samo se treba vratiti na osnovu zbog čega smo na kraju krajeva i izgubili, zagrađivanje i tako neke stvari. Ali dobro, puno informacija u kratkom roku, ja sam se priključio prije 2-3 tjedna, Jeff prije 10 dana, ali dobro se trenira, samo treba vjerovati i nastaviti sa dobrom igrom koju smo igrali i prošlu utakmicu."

Utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 19 sati u Železniku.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Marin Rozić

Ostale Vijesti