Cibona dovela iskusnog razigravača

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.08.20. | 18:52

Tip igrača kakvog su tražili.

Košarkaški klub Cibona potpisala je jednogodišnji ugovor s 32- godišnjim razigravačem Ronaldom Mooreom, prenosi Basketball.hr.

Ronald je timski igrač koji igra u oba pravca. Vođa je na terenu, a u posljednjoj sezoni igrajući prvu francusku ligu u Élan Béarnaisu za 28 minuta provedenih u igri u prosjeku je bilježio 9.5 poena, 3 skoka i dijelio 4.7 asistencije.

 „Doveli smo iskusnog, kvalitetnog playmakera. Tražili smo baš jednog ovakvog koji će znati razigrati naše mlade igrače i koji će ih moći ‘hraniti’ loptama“, izjavio je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

„Igrač koji ima veliko iskustvo iza sebe, igrao je ozbiljne lige, francusku i talijansku. Nadam se da će svojim znanjem i iskustvom pomoći našim mladim igračima i da će se uklopiti u ovu novu Cibonu. Kada stranac dolazi jako je važna atmosfera u ekipi i samo okruženje, sve to utječe na adaptaciju igrača. Sad sigurno imamo izrazito dobru atmosferu i među igračima i u klubu i mislim da će mu s te strane prilagodba biti olakšana. Imamo kvalitetne, karakterne momke i svi ćemo mu nastojati olakšati tu prilagodbu“, komentirao je trener Velić.

Amerikanac će u narednih nekoliko dana stići u Zagreb gdje će prvo morati odraditi testiranje na koronavirus. Ako se nalaz pokaže negativan, odmah će se priključiti treninzima prve ekipe.

Ronald je još u karijeri nastupao za SPU Nitru, Turów Zgorzelec, Albu Fehérvár, Cherkaski Mavpy, Juvecasertu, Pistoia 2000 i Pallacanestro Varese.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Luka Stanzl/Pixsell)

 


Tagovi

Prva košarkaška liga Hrvatske

Ostale Vijesti