Cedevitaši bez iznenađenja u Malagi, „zamrznuti“ na minus 23

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.01.16. | 22:42

Košarkaši Cedevite nisu uspjeli prirediti iznenađenje u trećem kolu E skupine druge faze Eurolige.

Na gostovanju u Malagi kod Unicaje izabranici Veljka Mršića su izgubili sa 90:67. Već nakon prve dionice igre je bilo jasno da će hrvatski prvak teško do iznenađenja. Domaćini su u prvih deset minuta igre zabili 27 koševa, a Cedevita 14, s time da je Unicaja već nakon šest minuta imala dvoznamenkastu prednost.

Na odmor je naš predstavnik u Euroligi otišao sa zaostatkom od 21 poena (52:31) i bilo je jasno da će teško izbjeći poraz.

Bolju igru pružili su Cedevitaši u trećoj četvrtini koja je završena izjednačenih 19:19, a držali su se dobro i posljednjih deset minuta, no zaostatk je bio prevelik i nenadoknadiv.

Cedevita je tako u drugoj fazi Eurolige upisala drugi poraz. Podsjetimo, na startu je bila izgubila od Lokomotiva, a potom je slavila na gostovanju kod turske Darussafake. Unicaja je ostvarila drugu pobjedu, a nju će u idućem, četvrtom kolu pokušati ubilježiti u domaćem susretu protiv Anadolu Efesa.

Prvi strijelac Cedevite večeras je bio Luka Babić s 24 koša, a Jacob Pullen je ubacio 16, dok je Miro Bilan uspio zabiti samo četiri koša.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

CedevitaUnicajaEuroligakošarka

Ostale Vijesti