Cedevita počela s pripremama za novu sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.08.17. | 14:04

Jure Zdovc okupio je momčad…

Cedevita je jučer počela s pripremama za novu sezonu. Novi Cedevitin trener, Jure Zdovc, okupio je na Velesajmu momčad s kojom će na jesen krenuti u novu sezonu.

Na prozivci su se pojavili dvojica Amerikanaca, Will Cherry i Metersi Nicholis, prinova Andrija Stipanović, kao i Toni Katić, Karlo Žganec, Toni Perković, Darko Baja, Lovro Buljević, Antonio Jordan i Marko Arapović. Filip Krušlin, Roko Ukić i Ivan Ramljak trenutno su na priprema za Eurobasket s hrvatskom reprezentacijom, dok Džanan Musa igra predkvalifikacije za SP s reprezentacijom BIH.

Momčadi bi se naknadno trebao priključiti još jedan igrač, Kevin Murphhy, koji bi uskoro trebao potpisati ugovor s Cedevitom.

Na visinske pripreme na Roglu kreće se 21.09. i ostaje do 02.09. Na Rogli su u programu utakmice 27.08. sa ruskim Enisej Krasnojarskom a 30.08. sa Kormendom iz Mađarske. Turnir u Rogaškoj 02. i 03.09. donosi domaćina Rogašku i pobjednika susreta Union Olimpija - Gaziantep Turska. 09.09. Cedevita igra sa Igokeom u Laktašima a za 11.09. i utakmicu u Zagrebu protivnik se još dogovara. Od 20.-23.09. na rasporedu je Superkup ABA lige u Baru.

(Foto: KK Cedevita)            


Tagovi

Jurij Zdovc

Ostale Vijesti