Cedevita Olimpija pronašla trenera: Sve će ovisiti o Juri Zdovcu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.07.19. | 11:42

Trener sad već bivše Olimpije Ljubljane ima ugovor do 2021. godine i pravo na veliku otpremninu.

Sve će ovisiti o modalitetu razlaza s Jurom Zdovcom, dojučerašnjim trenerom bivše Olimpije Ljubljane, doznaje Germanijak.

 Problem je što legenda slovenske košarke ima višegodišnji ugovor s Olimpijom i otpremnina bi mogla biti masna. Navodno ima parafiran ugovor do 2021. godine s plaćom oko 25 tisuća eura mjesečno. Svojedobno je u Cedeviti imao 30 tisuća eura, a za taj novac možeš dovesti dva top igračka pojačanja za ABA ligu i zato je klupska vrhuška oprezna u pregovorima.

Rimac pak ima plaću 20 tisuća eura mjesečno, plus pet tisuća eura bonusa za kup, 15 tisuća za prvenstvo, što se pretvara u jedinstveni bonus od 25 tisuća eura u slučaju dvostruke krune, a za plasman top 4 ABA lige bit će bogatiji za još 10 tisuća, odnosno za 50 tisuća eura osvoji li naslov.

Još se ne zna tko bi mogao biti pomoćnik Rimcu, pojedini izvori tvrde kako će mu sekundirati jedan aktualan izbornik koji se jako dobro snalazi u toj ulozi, a mi doznajemo kako je riječ o Ivanu Rudežu, aktualnom slovačkom košarkaškom izborniku.

Rimac je trenutačno na Hvaru na odmoru i isključen je iz cijele priče, klub će mu navodno sve javiti kad, odnosno ako se dogovore sa Zdovcom.

U svakom slučaju, pred Cedevitom je dugo, radno ljeto.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Cedevitadomaća košarkaKK Cedevita Olimpija LjubljanaSlaven RimacJure Zdovc

Ostale Vijesti