Cedevita dovela Krušlina iz Cibone

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.07.16. | 11:22

Cedevita je potpisala trogodišnji ugovor s Filipom Krušlinom koji dolazi iz Cibone.

Krušlin je hrvatski reprezentativac za Olimpijske igre u Brazilu, a bio je u rosteru Hrvatske na nedavnim Olimpijskim kvalifikacijama u Torinu. Rođen je 18. ožujka 1989. godine, igra na poziciji beka šutera, visok je 196 cm, a tijekom seniorske karijere nastupao je za Cibonu, Dubrovnik, Bosnu, Zabok i Split.

Stižem u Cedevitu“, kratko je rekao Krušlin uoči današnjeg puta u Rio, objavila je Cedevita.

Čast mi je što dolazim u redove trostrukih prvaka Hrvatske, u odlično organiziran klub s velikim ambicijama. Suigrače jako dobro poznajem, posebice kolege iz reprezentacije. Vjerujem da ću opravdati očekivanja ljudi koji su me doveli u klub i da ću se brzo prilagoditi kao i da ćemo ostvariti sve postavljeno pred nas u novoj sezoni“.

Posljednje tri sezone Krušlin je proveo u Cedevitinom rivalu Ciboni. U prošloj sezoni u ABA ligi je prosječno bilježio 8 poena, 2.7 skokova i 2.3 asistencije za 21.8 minuta, u A-1 Ligi za prvaka (uključujući i doigravanje) imao je prosjek od 7.9 poena, 3.7 skokova i 0.5 asistencije za 23:24 minute po utakmici, a u FIBA Eurokupu 9.79 poena, 3.79 skokova i 2.79 asistencija po utakmici.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Filip Krušlin

Ostale Vijesti