Cavsi ga doveli kao pojačanje usred sezone, a noćas nije dobio ni minute u velikoj pobjedi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.05.18. | 14:06

Dobro im je išlo i bez njega.

>Šarić ostavio 76erse na životu, LeBron pomeo najdraže mušterije iz Toronta (VIDEO)

Imao je u regularnoj sezoni dobrih prezentacija što se tiče napadačke igre i uglavnom je igrao negdje oko 25 do 30 minuta kada je bio raspoložen. Međutim, noćas kada su Cavsi porazili Raptorse četvrti put u seriji i prošli u finale Istoka Rodney Hood nije odigrao ni minute. Da, ni minute. Dobro, nije se naigrao ni u prve tri utakmice serije, odigrao je ukupno 39 minuta uz dva postignuta poena i s pravom je Tyrone Lue noćas šansu udijelio Cediju Osmanu koji je u igri proveo 20 minuta.

Jedina dva pojačanja koja imaju značajnu ulogu su George Hill koji igra sve bolje na poziciji startnog razigravača, dok ni Larry Nance Jr. koji je stigao iz Lakersa noćas nije imao nikakvu značajnu minutažu, odigrao je samo pet minuta. Čak je i naš Ante Žižić noćas odigrao više minuta od Hooda, a na terenu je bio tri minute.

Hood je igrao prosječno 18 minuta u konferencijskom četvrtfinalu protiv Pacersa, ali sada će očito biti posve srezan jer je momčad odigrala sjajno i slavila 128:93 te prošla u finale Istoka.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Rodney Hood

Ostale Vijesti