Wendell Cruz-USA TODAY Sports
Wendell Cruz-USA TODAY Sports

Bogdanović, Šarić i Zubac na košarkaškom spektaklu godine u čast Draženu Petroviću

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.08.24. | 14:48

Pokrovitelj događaja je Vlada Republike Hrvatske.

Memorijalna utakmica u sjećanje na Dražena Petrovića odigrat će se u četvrtak, 5. rujna u Areni Zagreb povodom 60. rođendana jednog od najslavnijih košarkaša u povijesti, a na terenu snage će odmjeriti aktualna reprezentacija Hrvatske i Selekcija Europe. 

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za manje od dvadeset dana milijuni ljubitelja košarke te hrvatskog virtuoza Dražena Petrovića u Areni Zagreb još će jednom odati počast velikanu čije nasljeđe inspirira nove i nove generacije sportaša te svih nas. 

Trojica hrvatskih aktualnih NBA zvijezda Bojan Bogdanović, Dario Šarić i Ivica Zubac svojim će dolaskom i sudjelovanjem u bogatom programu osobno svjedočiti koliko im je Dražen značio.

Mostarac Bojan Bogdanović hrvatski je košarkaš i reprezentativac, član je Brooklyn Netsa, a igra na mjestu bek šutera. Šibenčanin Dario Šarić hrvatski je profesionalni košarkaš i član Denver Nuggetsa. Mostarac Ivica Zubac igra na mjestu centra za NBA momčad Los Angeles Clippers. Svu trojicu na putu prema NBA-u itekako je inspirirao put i djelo Dražena Petrovića.

Uz njih, spektaklu će prisustvovati i bivši hrvatski NBA igrači Damjan Rudež i Gordan Giriček. Osim sportskog aspekta, ova utakmica ima i kulturnu vrijednost jer slavi život i nasljeđe Dražena Petrovića, čije ime ostaje sinonim za izvanredan talent, predanost i inspiraciju. Sve u svemu, ova utakmica će biti ne samo sportski događaj, već i prilika za zajedničko sjećanje, kao i prilika za promicanje vrijednosti košarke i sporta općenito.

Pokrovitelj događaja je Vlada Republike Hrvatske.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 


Tagovi

Dražen PetrovićBojan BogdanovićIvica ZubacDario Šarićhrvatska košarka

Ostale Vijesti