Bivši klub Veljka Mršića potpisuje nekadašnjeg pouzdanog beka Knicska

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.03.20. | 19:18

Posrnuli velikan već dugo tavori u prosječnosti.

Kako javlja ugledni Sportando, jedan od najtrofejnijih košarkaških klubova Italije i Europe, Varese, na rubu je dovođenja Toneya Douglasa.

Ovo je ime zasigurno poznato kšarkaških fanovima, s obzirom da se radi o razigravaču koji je bio standardan u rotaciji New York Knicksa u vrijeme prime Carmela Anthonyja, a kad se igralo i doigravanje.

Poslije je Douglas nosio NBA dresove Houstona, Sacramenta, Golden Statea, Miamija, New Orleansa i Memphisa. Nakon toga se otisnuo u Tursku, gdje je 33-godišnjak igrao za Anadolu Efes, Sakaryju i Darussafaku.

Nakon toga je otišao u španjolski Estudiantes, no prije nekoliko dana je ugovor raskinut. Varese je peterostruki osvajač Eurolige i deseterostruki prvak Italije. Jednu je sezonu dres Varesea nosio i današnji hrvatski izbornik Veljko Mršić, a Douglasa imaju namjeru angažirati kao zamjenu za Jasona Clarka, koji je napustio Italiju radi straha od koronavirusa.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Openjobmetis Varese: arriva Toney Douglas? <a href="https://t.co/x6Y429QAoJ">https://t.co/x6Y429QAoJ</a></p>&mdash; Sportando Italia (@SportandoIT) <a href="https://twitter.com/SportandoIT/status/1234527938365837312?ref_src=twsrc%5Etfw">March 2, 2020</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)


Tagovi

Toney DouglasNew York KnicksCarmelo AnthonyVeljko MršićVaresetalijanska košarka

Ostale Vijesti