Billyja Barona želi višestruki europski prvak

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.06.20. | 18:43

Steže se obruč oko odličnog vanjskog igrača Zvezde. Hoće li ga Čović moći zadržati?

Turski novinar Fersu Yahyabeyoğlu obznanio je kako je odlični Amerikanac Crvene zvezde, Billy Baron, na meti grčkog Panathinaikosa.

Spominje se kao zamjena za sunarodnjaka Jimmera Fredettea, koji gotovo sigurno napušta velikana. Ranije se u vezu s PAO-om dovodio i Lorenzo Brown.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Panathinaikos&#39;un Gündeminde Baron Var <a href="https://twitter.com/hashtag/Euroleague?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Euroleague</a><a href="https://t.co/8XNQCGLtzm">https://t.co/8XNQCGLtzm</a></p>&mdash; Fersu Yahyabeyoğlu (@fersudeniz) <a href="https://twitter.com/fersudeniz/status/1267809708200480771?ref_src=twsrc%5Etfw">June 2, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Baronu ugovor u Zvezdi istječe na kraju sezone te će Grci imati mogućnost potpisati ga i besplatno, a ranije se pisalo o tome kako fantastičnog beka želi i Valencia, euroligaš i još uvijek aktualni osvajač Eurokupa.

Amerikanac je ove sezone prosječno u ABA ligi ubacivao 12,4 poena uz 2,4 asistencije, dok je u Euroligi imao 11,6 poena uz 2,7 skokova. Konzistentna igra uz kvalitetan šut mogli bi ga preseliti u novu destinaciju na Starom kontinentu gdje igra čitavu karijeru.

Nakon dolaska s koledža u Lietuvos Tytas, igrao je za Charleroi, Murciju i Eskisehir. Lani je bio MVP finala ABA lige.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Billy BaronKK Crvena zvezdaPanathinaikosABA ligaGrčka

Ostale Vijesti