Barcelona pobijedila Real i osigurala veliko pojačanje

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.06.19. | 11:33

Bitka rivala van terena.

Nakon što su igrači Barcelone ispali u četvrtfinalu Eurolige od Anadolu Efesa, vodstvo kluba okrenulo se traženju pojačanja za novu sezonu u kojoj je imperativ prolaz na Final four. 

Danas je stigla potvrda kako su dovršili transfer fantastičnog Brandona Daviesa iz Žalgirisa, prenosi Eurohoops. Ovaj krilni centar izabran je u prvu petorku Eurolige, a Litvu će napustiti nakon dvije godine u kojima se isprofilirao kao ključni igrač momčadi i ponajbolji igrač najjačeg europskog natjecanja. 

Za Daviesa je bilo zainteresirano nekoliko klubova, ali najžešću borbu Barcelona je vodila s Real Madridom. Pobjeda, pa makar ona van terena, sigurno će navući osmijeh navijačima Katalonaca uoči borbe za naslov prvaka Španjolske koja im predstoji u doigravanju.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">.<a href="https://twitter.com/Brandon_Davies0?ref_src=twsrc%5Etfw">@Brandon_Davies0</a> ready for move to Spain and <a href="https://twitter.com/FCBbasket?ref_src=twsrc%5Etfw">@FCBbasket</a><br><br>| Eurohoops <a href="https://t.co/NTILjxIMXR">https://t.co/NTILjxIMXR</a></p>&mdash; Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) <a href="https://twitter.com/Eurohoopsnet/status/1135097228224163840?ref_src=twsrc%5Etfw">June 2, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

(foto: Reuters)


Tagovi

Brandon DaviesBarcelona

Ostale Vijesti