REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Barcelona, Olympiacos i Armani upisali prve ovosezonske pobjede u Euroligi

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.10.24. | 08:04

U sljedećem tjednu euroligaši će imati dvostruki program

Košarkaši Barcelone ostvarili su prvu pobjedu u novoj sezoni Eurolige svladavši pred svojim navijačima u Blaugrani berlinsku Albu sa 88-73.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dario Brizuela sa 18 poena i Kevin Punter sa 14 koševa bili su najbolji strijelci Barcelone, dok su strijelce Albe predvodili Martin Hermannsson sa 13 poena i William Mcdowell-White sa 12.

Do prve pobjede je stigao i milanski Armani koji je u završnici dvoboja s Parisom zaostatak od osam koševa (63-71) pretvorio u trijumf od pet poena (79-74).

Za pobjednike je Nikola Mirotić ubacio 14 koševa, a Shavon Shields 12, dok je T. J. Shorts postigao 11 poena za Parižane.

Olympiakos je u dvorani Mira i prijateljstva u Pireju svladao Žalgiris sa 74-68, što je prva pobjeda za grčku momčad u novoj sezoni. Evan Fournier je za pobjednike postigao 14 koševa, a Aleksandar Vezenkov je uz 11 poena imao i devet skokova. U litavskoj momčadi je najbolji bio Deividas Sirvydis sa 16 koševa.

U sljedećem tjednu euroligaši će imati dvostruki program pa će u utorak i srijedu odigrati utakmice trećeg kola, a u četvrtak i petak će na rasporedu biti dvoboji četvrtog kola.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Euroliga

Ostale Vijesti