Barać počeo s treninzima s Cedevitom: Drago mi je što sam došao u klub koji je odlično organiziran

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.01.15. | 17:54

Stanko Barać odradio je prvi trening s Cedevitom.

Ovaj 217 visoki centar posljednjih je nekoliko godina imao velikih problema s ozljedama, a od početka sezone nije igrao za niti jedan klub. Sada ga očekuje borba za mjesto u momčadi koja želi do samog vrha ABA lige, a nastupit će i u Eurokupu.

"Drago mi je što sam došao u klub koji je odlično organiziran. Tu je trener s kojim imam iskustva iz reprezentacije, dok sam još bio mlađi. Sada mi treba klub za povratak. Fizički sam spreman i nadam se da će obje strane biti zadovoljne. Zdrav sam i mislim da mogu ispuniti sva očekivanja. Prošle godine sam u Turskoj imao dosta problema s ozljedama. Preko ljeta sam radio na oporavku, a onda sam radio u Širokom i mislim da sam sada spreman za igru“, rekao je Barać danas za Cedevitinu internetsku stranicu.

Barać je karijeru počeo u Širokom odakle je prešao u Tau Ceramicu. Jednu sezonu je proveo na posudbi u Valenciji, a iz Tau Ceramice je 2011. prešao u Efes. Tog ljeta se spominjala i mogućnost odlaska u NBA ligu, točnije u Indiana Pacerse, ali se to nije dogodilo.

Ako bi se Barać uspio vratiti u formu koju je imao prije ozljede, ili barem u veći dio iste, bio bi od velike pomoći Cedeviti koja u rosteru ima tek jednog pravog centra – Miru Bilana. Inače, Barać neće igrati u sutrašnjoj utakmici Eurokupa protiv Zaragoze.

(Foto: KK Cedevita)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Stanko BaraćCedevita

Ostale Vijesti