Heiko Becker /DPA
Heiko Becker /DPA

Alba deklasirala Unics uz lošu partiju Hezonje, Real svladao Olympiacos

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.02.22. | 22:46

Odigrano je 24- kolo košarkaške Eurolige.

Dan u najelitnijem europskom košarkaškom natjecanju započeo je slavljem aktualnog prvaka Anadolu Efesa na gostovanju kod moskovskog CSKA. Izabranici Ergina Atamana su s 97:99 bili bolji od momčadi Dimitriosa Itoudisa. Iskusni Krunoslav Simon ubacio je četiri ponea i uhvatio pet skokova, a Efes je do pobjede predvodio sjajni Shane Larkin s 26 poena.

U drugom susretu dana Unics Velimira Perasovića upisao je treći uzastopni poraz. U Njemačkoj je s visokih 81:53 bolja bila berlinska Alba. Lideri ruske VTB lige nisu imali previše šanse uz veoma lošu izvedbu Marija Hezonje, inače svog najboljeg igrača. Dubrovčanin je iz igre šutirao 3/12, dok je Albin Maodo Lo bio prvo ime susreta s 16 poena.

U posljednjem susretu večeri Real Madrid uspio je sačuvati vodeće mjesto na tablici. Kraljevski klub je na domaćem terenu s 75:67 slavio protiv grčkog Olympiacosa. Thomas Heurtel ubacio je 20 poena, a Walter Tavares demonstrirao je kako reketu domaće momčadi ne bi trebao previše nedostajati Tristan Vukčević koji je nedavno prešao u partizan. Sjajni centar bio je na rubu double-double učinka s 11 poena i devet skokova.



Tagovi

Alba BerlinUnics KazanMario HezonjaReal Madrid košarkaOlympiacos

Ostale Vijesti