Akcija koja pokazuje svu nemoć hrvatske košarke (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.02.19. | 20:13

To je to.

Hrvatska je izgubila od Poljske u pretposljednjoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo te je tako izgubila i posljednju šansu za odlazak na Mundobasket. Utakmicu je obilježilo mnoštvo nevjerojatnih pogrešaka hrvatskih košarkaša, a situacija u 14. minuti najbolje pokazuje gdje se trenutno nalazi hrvatska košarka.

> Negledljivo! Hrvatska je napokon potpuno eliminirana iz utrke za Svjestko prvenstvo

Perić je izborio jednu loptu i poslao je Junakoviću koji je krenuo sam prema košu. Negdje se pojavio Ponitka i blokirao njegov šut. Do lopte je došao Krušlin koji je bio sam ispod obruča, ali u dva navrata nije uspio položiti loptu. Vidio je objavila i FIBA na svojem Facebook kanalu, a možete ga pogledati OVDJE.

Nije to bio jedini blackout hrvatskih košarkaša. Bilan je, primjerice, u 33. minuti četiri u jednoj akciji promašio šut 'na obruču', a tri i pol minute prije kraja utakmice Anzulović je pozvao time-out i na njemu 'nacrtao' akciju za do tada prilično neraspoloženog Mustapića koji odbija loptu sam sebi od noge i izbacuje je u aut. Nakon svega toga je možda i bolje da Hrvatske nema na Mundobasketu…

(Screenshot: Video)


Tagovi

Filip KrušlinHrvatska košarkaška reprezentacija

Ostale Vijesti