Borut Zivulovic/FA Bobo/PIXSELL
Borut Zivulovic/FA Bobo/PIXSELL

Bogdanović: "Imamo dosta rezerve za bolju igru"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.09.22. | 17:15

RIječ kapetana

Bojan Bogdanović morao je i u drugoj utakmici zaredom staviti 27 poena, s tim da je, za razliku od utakmice s Italijom, ova s Ukrajinom imala hepi end. Kapetan je ponovno bio najefikasniji igrač i zabijao je kad je trebalo.

Uoči Europskog prvenstva cilj je bio proći skupinu i onda iznenaditi u osmini finala i četvrtfinalu. Igramo toplo-hladno cijeli turnir kao i ovu utakmicu. Imali smo dosta crnih rupa. Ali najbitnija je pobjeda”, rekao je Bojan Bogdanović nakon utakmice.

Pa onda i opomenuo suigrače.

Dopustili smo im u drugoj četvrtini, nakon sjajne role Matkovića i Mavre, tri trice gdje smo Šarić i ja pogriješili. Najvažnija je pobjeda da s entuzijazmom i pobjedom u rukama idemo u drugi krug. Gubimo utakmice i griješimo u onim osnovnim stvarima koje nije teško ispraviti. Danas smo u prvom poluvremenu imali tri ili četiri izgubljene lopte. Defenzivni skok i izgubljene lopte nas ubijaju. Tako da to moramo ispraviti ako želimo do dobrog rezultata”.

A o optimizmu oko nokaut faze kaže:

Bilo je dosta toplo-hladno, ali od 1 do pet dao bih tri i pol. Imamo dosta rezerve za igrati bolje. S kim god da igramo bit će zahtjevno. Srbi su jedni od favorita, ako budemo išli na Fince ili Poljake to su reprezentacije koje su nas pobjeđivale, ali mislim da imamo dosta vatrene moći za prolazak.”


Tagovi

EurobasketEuroBasket 2022Europsko prvenstvo u košarci

Ostale Vijesti