Zar ništa nisi naučio? Wenger triput zaredom izgubio istim rezultatom u gostima

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.03.17. | 15:32

Navijači sve glasnije traže ostavku menadžera Arsenala, Arsenea Wengera, a argumenti protiv njega gomilaju se iz utakmice u utakmicu.

Prvi put od 2011. godine Arsenal je izgubio tri gostujuće utakmice zaredom, a da tragedija bude gora po francuskog stručnjaka, Topnici su sva tri puta pukli istim rezultatom. Pa zar ništa nisi naučio, Arsene Wengeru?!

Loš niz započeo je porazom od vodeće premierligaške momčadi Chelseaja u londonskom derbiju 3:1, taj rezultat koliko-toliko je opravdan s obzirom na to da je riječ o trenutačno jednom od najtežih gostovanja u engleskom nogometu. Potom su legli od Kloppovog Liverpoola, a na semaforu je ponovno stajao isti rezultat. Opet je u pitanju bio težak teren, iako ni Redsi ne blistaju u 2017., ali ako se za ta dva rezultata moglo pronaći opravdanje, ovaj jučerašnji potpuno je neprihvatljiv za momčad koja pretendira, ili je pretendirala, za naslov u najtežoj ligi na kugli zemaljskoj.

Poraz od West Bromwich Albiona u 27. kolu Premiershipa zaokružio je Wengerov crni niz gostujućih poraza 3:1 u Premier ligi koji trenutačno stoji na tri. U posljednjih pet utakmica na strani uz tri premierligaška kiksa stigao je popiti pet komada od Bayerna u Ligi prvaka, a pobijedio je tek Sutton United, simpatičnog niželigaša koji je protiv Arsenala imao šanse otprilike kao vaša ekipa s termina. Zadnjih pet gostujućih utakmice gol razlika Topnika je 14-6 i pali su na šesto mjesto prvenstvene ljestvice, izgleda da više ne mogu ni do četvrtog na koje su pretplaćeni posljednjih nekoliko sezona.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite na Facebooku!

 


Tagovi

LiverpoolChelseaWest Bromwich AlbionPremier ligaArsenalArsene Wenger

Ostale Vijesti