Germania
Germania

Ustanite, Purgeri: Germania daje najveći tečaj na pobjedu Dinama (5.40)!

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 02.10.24. | 10:47

Vrijedi probati zaraditi na efektu povratka Nenada Bjelice na plavu klupu

Liga prvaka danas dovršava drugo kolo novog formata, a kreće Konferencijska liga u kojoj velike ambicije, među inima, imaju turski i austrijski klubovi. Germania je ponudila najveće tečajeve na dvije intrigantne utakmice elitnog Uefinog natjecanja; svima koji se sjećaju Dinamova trijumfa nad Atalantom (4-0) pod vodstvom Nenada Bjelice eto pravog izazova, vjeruju li da će se ponoviti takva noć Plavih, možda i s nečijim ‘hat-trickom’ kao tada Oršićevim, a blagi je favorit – nakon serije La Liga na Netflixu - mnogima simpatična Girona. Vrijedi probati…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Dinamo – Monaco (21.00), JEDINICA, 5,40

Nakon epskog potopa u Münchenu Dinamu treba iskupljenje, barem bod, ako već ne pobjeda, premda je realniji minimalni poraz, no valjda će efekt novog trenera, k tome još Nenada Bjelice, učiniti svoje da trupe Adija Hüttera ne protutnje Zagrebom. Monaco se izravno plasirao u Ligu prvaka nakon što je prošle sezone bio drugi u francuskom prvenstvu, no u zadnjih sedam godina na 18 europskih gostovanja klub iz Kneževine uspio se vratiti pjevajući u Monte Carlo samo četiri puta. Pobjeđivali su Kneževi samo Spartu u Pragu (2-0), PSV u Eindhovenu (2-1), C. Zvezdu u Beogradu (1-0) i Bayer u Leverkusenu (3-2). Monaco je u ovosezonsku kampanju startao pobjedom nad Barceolonom (2-1), ti će bodovi dobiti na vrijednosti tek ako pobijede i one koje moraju, dakle Dinamo. Modrima će, pak, svaki bod protiv favorita biti bonus jer RB Salzburg i Slovan koji slijede suparnici su po mjeri hrvatskog prvaka. No, ne bi bilo prvi put da Bjelica favorita iznenadi. Povratnika na plavu klupu zanima samo pobjeda, njegove igrače također!

Girona – Feyenoord (18.45), JEDINICA, 1,95

Posljednju pobjedu Girona je slavila još 1. rujna, u gostima kod Sevlille 2-0, a potom je prvo (očekivano) poražena na startu Lige prvaka od PSG-a (0-1), pa u Valenciji (0-2), da bi u zadnja dva prvenstvena kola remizirala (Rayo 0-0, Celta 1-1). Feyenoord je u 1. kolu ovog natjecanja naletio na zid doma protiv Bayer Leverkusena (0-4), a potom u Eredivisie pobijedio Bredu (2-0) te odigrao neodlučeno u Nijmegenu (1-1). Loša vijest iz naše perspektive je što se Luka Ivanušec nije naigrao ove sezone, tako da se nadamo da će večeras dobiti šansu. No, katalonski debitant u Ligi prvaka pomalo se konsolidira te ganja prvi trijumf!

Basaksehir – Rapid (16.30), JEDINICA, 2,15

Danas popodne starta Konferencijska liga, također a 36 klubova i po novom sustavu kojeg je osmislio i patentirao čileanski matematičar Leandro Shara, nekadašnji sportski novinar, koji je tužio Uefu zbog korištenja njegova modela bez dopuštenja, no za razliku od Lige prvaka i Europske lige treće po rangu europsko klupsko natjecanje igra se na šest kola, dakle svatko ima šest različitih suparnika. U Istanbulu gostuju dervni turski rivali Austrijanci, a kakav bi to bio derbi da na jednoj strani, ovaj put samo bečkoj, nema Hrvata: Dion Drena Beljo predvodit će napad rapidlera, koji su već šest utakmica u svim natjecanjima neporaženi. Basaksehir je peti u turskoj Süper ligi sa 13 bodova u šest odigranih kola te je blagi favorit na stadionu još živučeg Fatiha Terima koji potječe iz ovog kvarta.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


 


 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski danGNK DinamoLiga prvaka

Ostale Vijesti