Troicki zaustavio igru: Netko puši travu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.05.19. | 18:17

Nesvakidašnji događaj u Francuskoj.

Na Challengeru u Bordeauxu, srpski tenisač Viktor Troicki u prvom je kolu igrao protiv Nicolasa Mahuta. Nekada igrači unutar Top 100, sada se bore na 'nižerazrednim' turnirima, ali njihov dvoboj ne bi bio nikakva posebna vijest da se nije dogodila jedna nesvakidašnja situacija na teniskim terenima.

Naime, srpski tenisač je nakratko prekinuo igru kako bi upozorio suca da netko na tribinama puši marihuanu.

„Netko puši travu, to je ludo. Osjetite li vi?“, rekao je Troicki, na što mu je sudac potvrdno odgovorio da i on osjeti. Potom se Toricki vratio na liniju za servis pri rezultatu 5:5 u prvom setu, da bi potom ponovio u nevjerici da netko stvarno puši travu.

Ovo se dogodilo u ponedjeljak, a netko je očito odlučio proslaviti praznik rada nešto ranije od uobičajenog. Na kraju, Troickog opojni miris cvijetova kanabisa (vjerojatno iz publike), nije omeo u ovom meču te je sa 7-6, 6-2 svladao Francuza. Ipak, u drugom kolu je izgubio od još jednog iskusnog veterana Jo-Wilfrieda Tsonge.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="pt" dir="ltr">“Alguém está fumando maconha” - Victor Troicki para o juiz sobre a torcida, no Challenger de Bordeaux. Que cena! <a href="https://t.co/Bhq5f3zU2I">pic.twitter.com/Bhq5f3zU2I</a></p>&mdash; TennisVideos (@VideosTennis) <a href="https://twitter.com/VideosTennis/status/1122920562278400002?ref_src=twsrc%5Etfw">April 29, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Viktor TroickiNicolas Mahut

Ostale Vijesti