Tri boda za Napoli, Aston Villu i Osijek najbolji su financijski lijek

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.09.24. | 10:11

Najveći tečajevi na sunčanu nedjelju...

Germania i ovu nedjelju svojim vjernim igračima nudi najveće tečajeve u državi, i to na pobjede Napolija, Aston Ville i Osijeka. Sretno!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Osijek - Varaždin (17.30), JEDINICA 2.05

Tri pobjede zaredom vezao je Osijek, dvije prvenstvene po 1-0 te u Kupu protiv niželigaša Varteksa 3-1. Varaždin je, pak, ove sezone izgubio samo na Poljudu (2-1) i to su mu jedina dva primljena gola, a čak tri utakmice Varaždinaca u HNL-u dosad završilesu 0-0. Posljednji međsobni sraz u posljednjem kolu prošle sezone pripao je Osječanima kao gostima u Varaždinu 2-0, dočim je prethodni na Opus Areni pripao također gostima, ali dakako Varaždincima 1-0. Slijedi li remi?

Ipswich - Aston Villa (15.00), DVOJKA 2.00

Tri remija zaredom ima trenutno 17-plasirani povratnik u Premier ligu uoči dolaska nekadašnjeg prvaka Europe koji nakon poraza doma od Arsenala (0-2) 24. kolovoza ima pet pobjeda zaredom u svim natjecanjima, a ovo će momčadi Unaija Emeryja ujedno biti posljednja provjera pred dolazak Bayerna u Birmingham u srijeud u 2. kolu Lige prvaka. Ipswich je dobio samo jednu od svojih zadnjih pet utakmica protiv Ville, a čak devet puta zaredom nije svladao Villu kao domaćin.

Napoli - Monza (20.45), JEDINICA 1.35

Nakon razočaravajuće prošle sezone Napoli je u novu ušao vrlo dobro i danas ima priliku pobjedom skočiti na vrh ljestvice, u slučaju da Torino na domaćem terenu ne pobijedi Lazio. Nakon uvodnog poraza, Napoli je u iduća četiri kola upisao 10 bodova, a danas se očekuje da će doći i do 13. budući da im u goste stiže pretposljednja Monza koja je u pet utakmica osvojila samo tri boda. Od ulaska Monze u Serie A, Napoli je slavio dvaput, Monza jednom, a jedna utakmica završila je neriješeno.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti