Germania
Germania

Treća runda, Jerkan protiv Lipovca: Turci i Portugalci neće kiksati, ali presudit će dvije utakmice skupine E

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 09:00

Okršaj dvaju Nikola u trećoj rundi Humanitarne Euro utakmice

Nakon što su u prva dva kola ‘Humanitarne Euro utakmice’ svoje parove odigrali Dario Krešić iz tima Classic Hrvatska i novinar Germanijaka Alen Lesički, odnosno Saša Peršon Ižak Ante Sučić, na red dolaze dva Nikole, Jerkan i Lipovac.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nikola Jerkan je član originalnih Vatrenih, ima 36 nastupa i dva pogotka, debitirao je još na turneji po Australiji 1992., igrao na Euru u Engleskoj 1996., a oprostio se od hrvatskog dresa godinu dana prije Svjetskog prvenstva 1998. Nikola Lipovac je urednik Germanijaka, izvještavao je sa Svjetskog prvenstva 1998. i 2018. te Eura 2008. Dakle, ogled 'starih iskusnjara', rekli bismo, ali, kao kažu mudraci, iskustvo je nenadoknadiva kategorija, čak i u klađenju...

Dakle, Jerkan je prognozirao da Ukrajina u ponedjeljak neće izgubiti od Rumunjske te da će Belgija s najmanje dva pogotka razlike pobijediti Slovačku. Lipovac je, pak, prognozirao da će rumunjska i ukrajinska izabrana vrsta zabiti gol te da će Belgijci svladati Slovake bilo kojom razlikom pogodaka, dakle može i minimalno. Što se, pak, dvaju utakmica u utorak tiče, obojica su prognozirala pobjede favorita, Turske protiv Gruzije odnosno Portugala protiv Češke.

Jerkanov dobitak Germania će donirati Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj, a Lipovčev Udruzi za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce iz Splita.

Ukupni tečaj na Jerkanovom listiću iznosi 8,80, a na Lipovčevom 9,36.

Podsjetimo, kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozirat će dan ranije ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania će donirati 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

No to nije sve. Ekipe će dodatne iznose donacija prikupljati i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent bit će Germania pobjednik dana i time će za svoju momčad zaraditi iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušat će skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



 


Tagovi

Euro humanitaracEuroforijahumanitarna akcijahumanitarni listićdonacijagermaniaGermania Sport kladionicaGermania Sport

Ostale Vijesti