LEON KUEGELER/Action Images
LEON KUEGELER/Action Images

Tipovi dana: Rijeka nastavlja niz, golijade u Bundesligi i Ligue 1

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.09.21. | 11:56

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Vrijedi probati
NJEMAČKA 1. LIGA | 15:30
Leverkusen - Dortmund
ID: 5814591

Desetorica izbačenih iz Dortmundovog stroja, plus četiri upitna imena, razlog su za zabrinutost koju u sebi vjerojatno nosi Marko Rose. Ipak, neće ni Apotekarima biti lako u četvrtom kolu, budući da ih je Dortmund tri puta dobivao na posljednjih pet viđanja. Moglo bi biti neizvjesno, mada sa kladioničarskog aspekta korisno može da zvuči informacija da se skoro nije desilo da na njihovim međusobnim mečevima ne dođe makar 3+ tipovanje. Zbog tečaja naš tip će biti oba gol u prvom poluvremenu jer od početka očekujemo napadački nogomet.


Oba tima daju gol

Tip: gg u 1p (3.15)
Vrijedi probati
TALIJANSKA 1. LIGA | 18:00
Napoli - Juventus
ID: 5814570

Derbi kola talijanske Serie A igra se u Napulju gdje domaći Napoli dočekuje najvećeg „neprijatelja“ Juventus. Domaćini su u sezonu ušli s dvije pobjede, dok je Juve do sad osvojio tek jedan bod. Za obje ekipe ova utakmica dolazi u nezgodno vrijeme jer imaju problema sa izostancima, no Napoli tu barem na papiru stoji bolje. Naime, domaćin ne može računati na šest igrača, dok Stara dama stiže čak 10 igrača od kojih neki vrlo važni prvotimci poput Dybale, Chiese, Cuardada, Alex Sandra, Danila…U međusobnim susretima domaći teren je u posljednje vrijeme vrlo bitan te u pravilu bodovi ostaju kući, no naš tip će biti pomalo hazarderski iks u glavu, iako je nekako 1x najlogičniji tip ya ovaj susret.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.5)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 19:05
Rijeka - Slaven Belupo
ID: 5814519

Rijeka je ponovno odradila dobar prijelazni rok te su definitivno ostali konkurentni za najviše pozicije. Do sad su odigrali šest kola u kojima su upisali četiri pobjede, remi i tek jedan poraz od Osijeka. Slaven je u sezonu ušao katastrofalno te su u prvih sedam kola uzeli tek jednu pobjedu i dva remija, a i u lošem su nizu od pet utakmica bez pobjede. U međusobnim utakmicama Rijeka ima dvije pobjede zaredom, no Faramceuti su zadnji put s gostovanja s Rujevice odnijeli bod. Međutim, danas su domaćini izraziti favoriti te dovoljno odmorni nakon reprezentativne stanke da upišu nova tri boda.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Atalanta - Fiorentina
ID: 5814571

Susjedi na tablici, deveta Atalanta i deseta Fiorentina, odmjerit će snage u međusobnom ogledu u Bergamu. Atalanta je u drugom kolu, nakon pobjede nad Torinom, remizirala na utakmici s Bolognom. Fiorentina je svladala Torino, i tako preboljela poraz od Rome. I bez Zapate, Atalanta ima bolji sastav. Epitet favorita je na domaćinu koji je dobio posljednja tri susreta para. Vrijedi reći i da je na njihovim utakmicama duže vrijeme već isplativo 3+ tipovanje, a mi ćemo se opredijeliti na oba gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.55)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1. LIGA | 21:00
Monaco - O.Marseille
ID: 5814460

Derbi kola u Francuskoj igra se na stadionu Louisa II gdje Monaco dočekuje Marseille. Izabranici Nike Kovača nisu na najbolji način otvorili sezonu i već im vodeći PSG bježi velikih osam bodova, a tek su odigrana četiri kola. Danas im stiže Marseille koji je u prva tri kola uzeo sedam bodova te su trenutno četvrti. Što se tiče međusobnih utakmica tu domaći teren u zadnje vrijeme odnosi bodove, ali golovi su zagarantirani. Naime, na posljednjih 10 susreta smo vidjeli oba gol, a od zadnjih 14 utakmica na čak 13 preko golova. Ne preostaje nam ništa nego odigrati na nastavak tradicije.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.85)

Tagovi

Tipovi danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti