Germania
Germania

Tečajevi u Germaniji lete kao meci opasnog Šerifa (1.80), Pafosova briga je Elfsborgova (1.95) tarifa

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 11.07.24. | 10:43

Sjajan sportski dan je pred nama, nemojte propustiti iskoristiti ogromne tečajeve koje vam nudi Germania

Vruće je, znamo. I ne, nikome nije lijepo kad 'gori nebo i zemlja'. No, Germanija ima lijek kako se barem na trenutak malo opustiti. I kako da vam trnci prođu tijelom. Ovakvi tečajevi to su sposobni napraviti.

Ponuda je prepuna sjajnih utakmica, no u Germaniji je danas fokus na nogometu i tenisu. U svakom slučaju, sretno svima!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Elfsborg – Pafos (19.00) JEDINICA 1.95

Najzanimljiviji okršaj na današnjem rasporedu kvalifikacija za Europsku ligu. Ove dvije momčadi nadaju se da će dogurati do grupne faze, ali netko će zapeti već u prvom pretkolu. Eto, pa nemojte ostvarivati uspjehe u Europi! Inače, Pafos je klub za kojeg igra Ivica Ivušić, a njihovo prvo ime je nekadašnji topnik Hajduka Jairo koji je zabio jedini pogodak u 'generalnoj probi' protiv Legije prije 10 dana. U ovoj utakmici su Šveđani favoriti, ali goste ne treba unaprijed otpisati. Sigurni smo da će ovo biti dobra utakmica, ali budući da nisu navikli na uvjete u Švedskoj, te da im je 'tarifa' kad su stigli 'gore' malo previsoka, nekako očekujemo da će domaćin pronaći put do slavlja.

Šerif – Zira (19.00) JEDINICA, 1.80

E sad, kad pričamo o Šerifu, na početku sezone se povlači uvijek ista priča – ili top ili flop. Dakle, ovo može biti potpuno promašeni tečaj, možda je Šerif takav favorit da bi bilo realnije da je pored njih 1.20, ali s druge strane, zbog velikog broja ulazno-izlaznih transfera, nikad se ne zna u kakvom su stanju 'rookieji' koji su svoje talente odnijeli u Pridnjestrovlje. Ne znamo, prognoza je teška, ali realno, kad se sjetimo povijesti i rezultata koje su ostvarili, logičnije je da odigramo jedinicu. Tako ćemo i napraviti…

S. Lansere - L. Bošković (14.00) DVOJKA 1.25

Kakav bi to bio listić da na njemu nemamo jedan navijački par? Loš, eto kakav! Naša Lea je u 200 najboljih tenisačica svijeta, dok je njena protivnica, Ruskinja Lansere, nedavno upala u Top 250. Što se tiče godina, Lea je godinu dana starija, ali to je zanemariva stavka u ovom ogledu. Žao nam je što je Lea zapela u posljednjoj fazi kvalifikacija za Wimbledon, no ovo je sada idealna prilika da se vrati na pobjedničke staze. Ovaj meč igra se u Rimu, na zemljanoj podlozi, a svi koji su u posjeti Vječnom gradu i koji razmišljaju da 'odu baciti oko' na ovaj meč, obavezno uzeti i par litara vode. Šalu na stranu, očekujemo slavlje naše Lee, ona je favoritkinja i nadamo se da će to opravdati.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

germaniaGermania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladioničarski dankladioniceNajveći tečajevi

Ostale Vijesti