Sve 'čari' trave u meču Isnera i Lopeza: 65 ispaljenih as servisa i tri tie-breaka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.06.15. | 19:41

Travnati dio sezone uvijek nudi istu priču, osobito kada s jedne strane mreže stoji John Isner.

Jedan od uzbudljivijih, ili dosadnijih mečeva, kako tko gleda na duel dvojice viših igrača na Touru, odigrali su Amerikanac John Isner i Španjolac Feliciano Lopez u drugom kolu Queensa. Amerikanac je uzeo pobjedu 7:6(5), 6:7(9), 7:6(4) nakon 2 sata i 22 minuta, a meč je mogao završiti mnogo ranije da je iskoristio pet meč lopti tijekom drugog seta.

Na koncu je odluka pala u trećem tie-breaku gdje Isner bježi na 6:3. Lopez je uspio spasiti petu meč loptu, ali mu je šest konačno presudila. Zajedno su ispucali 65 asa, a londonska publika, naravno, nije vidjela ni jedan break tijekom tri seta. Bio je ovo njihov šesti međusobni ogled, a Isner je ovim slavljem izjednačio omjer na 3:3.

Spomenimo i kako su ranije danas u Queensu pobjede ostvarili Andy Murray protiv Fernanda Verdasca te Gilles Muller protiv Bugara Grigora Dimitrova.

Osim londonskog ATP-a, muški dio Toura aktivan je i na njemačkom tlu, u Halleu.

Tamo su pak četvrtfinale osigurali Jerzy Janowicz protiv Kolumbijca Alejandra Falle, te Kei Nishikori i Andreas Seppi. Japanac je s 2:0 u setovima nadjačao Dustina Browna, dok je Talijan u tri seta preskočio neugodnog Tommyja Robreda.

ATP Queens, drugo kolo:

Muller – Dimitrov 6:4, 7:6(5)
Murray – Verdasco 7:5, 6:4
Isner – Lopez 7:6(5), 6:7(9), 7:6(4)

ATP Halle, drugo kolo:

Nishikori – Brown 7:5, 6:1
Seppi – Robredo 6:2, 6:7(6), 6:3
Janowicz – Falla 6:2, 5:7, 6:2

(Foto: Action images)


Tagovi

ATP Queens ClubATP HalleATPFeliciano LopezJohn Isner

Ostale Vijesti