Germania
Germania

Slave li Inter (1,45) i Torino (1,90) imat ćete za dobro vino, sruši li Zrinjski (1,80) Borca, možda bude i za dva dvorca

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 11:05

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Tri nogometna para mogu vam donijeti puno radosti bude li sve išlo po planu, a sudeći prema ponuđenom i do sada viđenom, ne bismo trebali doživjeti nikakva iznenađenja kada su u pitanju niže spomenuti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Torino – Lecce (15.00) JEDINICA 1.90                         

Dvije momčadi izlaze na teren Olimpico Grande Torino kako bi se suočile u četvrtom kolu Serie A. Nakon odličnog starta prvenstva, Vanolijev Torino želi nastaviti oduševljavati i ostati na vrhu prvenstva. Lecce je utakmicu prije odmora slavio pobjedom kod kuće protiv Cagliarija. Sada je Gottiju cilj osvojiti bodove i u gostima. U dosadašnjih 32 utakmice, odigrano je 16 pobjeda Granate, 8 Salenta i isto toliko remija. Loša vijest je da se Vlašić ne oporavlja, ide se prema potvrdi Riccija, Tamezea i Ilića u sredini terena te Adamsa u tandemu sa Zapatom. Gotti je bez suspendiranog Dorgua, a Banda je također upitan zbog udarca u koljeno.

Zrinjski – Borac (19.45) JEDINICA 1,80                         

Derbi bivšeg i aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine u 6. kolu, no zbog europskih obveza rivali iz Mostara i Banja Luke imaju dvije odnosno tri utakmice manje, pa ljestvica na kojoj je Zrinjski čevtri, a Borac šesti nije realna, a obje momčadi imaju stopostotan učinak. Dodajmo da je doboj Plemića i Posušja iz 5. kola, koji je na travnjaku završio 1-0 registriran 3-0 zbog administrativne pogreške trenera gostiju, no bodovi su ionako već bili osvojeni. U dresu Zrinjskog je u zaostaloj utakmici 1. kola protiv Sloge iz Doboja pogotkom i asistencijom zablistao Fran Topić, najnoviji dinamovac pod Bijelim brijegom. Večeras će za momčad Marija Ivankovića debitirati pojačanja Ilija Mašić i Marijan Ćavar, dočim je Borac ostao bez napadača Jove Lukića. Derbi sudi najbolji BiH-sudac Irfan Peljto.

Monza – Inter (20.45) DVOJKA  1.45                           

Nakon što su snažno započeli svoju obranu naslova, aktualni prvaci Serie A Inter Milano vraćaju se s reprezentativne stankekada se sastanu s Monzom. Inter se suočava s još jednim lombardijskim derbijem nakon što je prošli put porazio Atalantu, dok njihovi domaćini još uvijek traže prvu pobjedu u ligi. Hvaleći se impresivnom dubinom sastava, Inter si može priuštiti promjenu nekoliko lica s obzirom na veće izazove koji su pred njim. Simone Inzaghi je blagoslovljen opcijama po cijelom terenu, tako da će njegova momčad  vjerojatno bez problema slaviti u ovom okršaju.

Oglas

Najveći tečajevi, 15. rujna

Torino – Lecce (15.00) JEDINICA 1.90                         

Zrinjski – Borac (19.45) JEDINICA 1,80                         

Monza – Inter (20.45) DVOJKA  1.45                           

ODIGRAJ ODMAH!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti