Škaro: Pribojavam se da će političari Janicu pokušati iskoristiti kao masku

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.04.16. | 16:10

„Iznenadila me Janica jer dosad nije pokazivala interes za sportsku politiku, no neke su joj stvari očito zasmetale i nije više htjela biti pasivni promatrač“.

Petar Skansi, jedan od Janičinih prethodnika na mjestu pomoćnika ministra znanosti, obrazovanja i sporta, zadovoljan je prijedlogom resornog ministarstva.

„Dušom i tijelom sam za ovaj prijedlog i ide mi na živce kada se na pojavu nekog novog imena najprije gledaju samo negativne stvari. Osoba na tom radnom mjestu mora imati izravan kontakt s nadređenima, a autoritet Janičina imena na neki način to osigurava. Zaboravite sve njezine nedostatke, priče o nedostatnom obrazovanju i neiskustvu, jer u ovoj je ulozi najvažnije imati jaku vezu s onima koji odlučuju. A postoje ljudi koji znaju detalje, koji će odraditi tehnički dio posla“, ističe Skansi i dodaje:

„Bez autoriteta na toj poziciji jao si ga sportu, posebno zato što su sportaši mrtva puhala. Zar je moguće da kulturnjaci mjesecima vrište da im ne odgovara ministar, a sportaši su tako stravično šutjeli, a doministra uopće nisu imali. Nedavno sam čuo izjavu ministra Šustara da nisu izabrali pomoćnika za sport jer je bilo puno važnijih problema, što vam govori o odnosu Vlade spram sporta. Zašto se sportaši nisu digli na noge i počeli vrištati?“

O tome što Janicu čeka na novom poslu, kao i mišljenje Zorana Primorca i bivšeg boksačkog olimpijca Škara pročitajte OVDJE.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Janica Kostelić

Ostale Vijesti