Sevilla i dva talijanska domaćina za 13,0

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.04.19. | 10:22

Iskoristi najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj!

Ubrzanim ritmom se, diljem Europe, nastavljaju nogometna prvenstva. Ne čudi stoga što Vama i danas nudimo Bonus listić 06 na kojem vjerujemo u pobjede tri „nacrtana“ favorita uz opciju postizanja barem tri gola na svakom od ta tri susreta.

Čak četiri kluba u Serie A, sa istim brojem osvojenih bodova, dijele peto mjesto na ljestvici. Atalanta je jedna od njih s tim što njihov pogled sve više baca i prema četvrtoj poziciji i kvalifikacijama za Ligu prvaka. Za potpuno priključenje Milanu, pobjeda u zaostaloj utakmici protiv davljenika iz Bologne je ona iz kategorije „moranja“

Sassuolo se „čupa“, Chievo je praktički već drugoligaš, a domaćin pobjedom uistinu radi osjetan pomak na ljestvici i veliki korak ka ostanku. Zeleno crni iz Reggio Emillie,  sa Romom, čine dvojac na čijim domaćinstvima pada uvjerljivo najviše golova u Serie A.

Sevilla je zadnji put ostala bez domaćinske pobjede nad Alavesom – prije 19 godina. I njima je pobjeda, u borbi za plasman na euro scenu, danas – imperativ, dok  je Alaves u gostima osjetno učinkovitiji nego li doma.

Da nije Germania Sport kladionice koja daje više, u običnoj ponudi bi na ovu varijantu dobili ukupni tečaj 11,41. Mi smo to za Vas zaokružili na 13,00 i to je najveći ukupni tečaj koji se nudi na ovu varijantu u Hrvatskoj.

Bonus listić možeš odigrati na webu www.germaniasport.hr  na poveznici OVDJE ili u svim poslovnicama Germanije do početka utakmica, odnosno do 19.00h. Dovoljno je samo na uplatnom mjestu zatražiti odigravanje listića pod kodom 06. Sretno!

>>> Popis poslovnica Germania Sport kladionice

(Foto: Germanijak grafika)


Tagovi

Bonus listićbonus klađenjepredefinirani listić

Ostale Vijesti