Serena teškom mukom do četvrtfinala u Parizu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.06.15. | 18:25

Na drugom Grand Slamu sezone Roland Garrosu približava se uzbudljiva završnica i polako se skuplja spisak četvrtfinalista.

Ranije danas mjesto među osam najboljih nije uspio izboriti najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić. To je pošlo za rukom Španjolcu Davidu Ferreru, a nastavljen je i jučer prekinuti susret Gaela Monfilsa i Rogera Federera i prošao je Švicarac i saznali smo još jednog sudionika četvrtfinala. To je treći nositelj, Škot Andy Murray, koji je u osmini finala, u četiri seta, sa 6:4, 3:6, 6:3 i 6:2 svladao Francuza Jeremyja Chardyja, za dva sata i 55 minuta igre.

Ferrer protutnjao pored Čilića za četvrtfinale Roland Garrosa

Safarova izbacila braniteljicu naslova

Uspješna je bila i najbolja tenisačica svijeta, Amerikanka Serena Williams, ali se dobro namučila za prolaz među osam. Trebala su joj tri seta i dva sata igre protiv sunarodnjakinje Sloane Stephens, koju je svladala sa 1:6, 7:5 i 6:3.

Serena je ekspresno izgubila prvi set i opasno joj je prijetilo ponavljanje scenarija s Australian Opena prije dvije godine kada ju je Stephens uspjela iznenaditi u četvrtfinalu, ali se vratila u meč i izborila okršaj sa Talijankom Sarom Errani.

Errani je četvrtfinale u Parizu izborila laganim slavljem u dva seta, sa 6:2 i 6:2 protiv njemačke tenisačice Julie Goerges, a Belgijka Van Uytvanck je također prošla slavljem 6:1 i 6:3 nad Rumunjkom Mitu te će za polufinale igrati protiv bolje iz okršaja Kvitove i Bacsinszky.

Rezultati Roland Garros, osmina finala:

Murray - Chardy 6:4, 3:6, 6:3, 6:2
S. Williams - Stephens 1:6, 7:5, 6:3
Errani - Goerges 6:2, 6:2
Mitu - Van Uytvanck 1:6, 3:6

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Serena WilliamsRoland GarrosAndy MurraySara Errani

Ostale Vijesti