Samo u Germaniji danas teniski domoljubni listić 'kontra hendikepi'

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 30.08.17. | 11:02

I danas imamo teniski domoljubni listić, ali sa zanimljivom igrom – „kontra hendikepi“.

Bogat je teniski dan za hrvatske predstavnike na US Openu. Na terene će izaći šest naših tenisačica i tenisača – Ivo Karlović nastavlja prekinut dvoboj 1. kola, a svoje druge mečeve u posljednjem Grand Slam turniru sezone igraju Donna Vekić, Mirjana Lučić-Baroni, Petra Martić, Marin Čilić i Borna Ćorić.

Mi smo i danas za sve vjerne igrače Germania Sport kladionice pripremili Teniski domoljubni listić, ovaj put s posebnom igrom „kontra hendikepi“.

Naime, kako su tri naše tenisačice i jedan tenisač (Martić, Vekić, Lučić-Baroni i Ćorić) u statusu autsajdera, odlučili smo vam povećati tečajeve na igru da oni neće izgubiti mečeve s određenom razlikom gemova.

Tako je margina gemova na poraz Martić od Radwanske 4,5. Ista margina je na poraz Lučić od Suarez, a nešto manja (3,5) na poraz Vekić od Peng. Poraz Ćorića od Zvereva ima marginu od 6,5.

Ako mislite da naše tenisačice i tenisači neće izgubiti s navedenim marginama, uplatite Teniski domoljubni listić na svim uplatnim mjestima Germania Sport kladionice. Uplate primamo do početka prvog meča, a ukupni tečaj smo s 11,05 povećali na 14,00.


Tagovi

domoljubni listićbet analiza

Ostale Vijesti